Крізь призму війни: добрі новини від ВолиньPost. за 25 лютого. ПІДБІРКА

Крізь призму війни: добрі новини від ВолиньPost. за 25 лютого. ПІДБІРКА
Другий день в Україні триває повномасштабна війна, однак, ми сильні, ми не втомилися і ми єдині. Продовжуємо боротися з ворогом, чинимо запеклий опір на своїй землі і спростовуємо фейки. Разом радіємо успіхам вояків і віримо в перемогу добра.

Інформаційне агентство ВолиньPost в нескінченному потоці публікацій таки продовжуватиме відшукувати позитив, аби наші читачі фокусувалися на добрих новинах. Тим паче, такі є щодня.

П'ятниця, 25 лютого

«Київстар» вводить безкоштовні дзвінки

Компанія «Київстар» через надзвичайні події у країні запроваджує безкоштовний дзвінок в межах мережі, аби ми завжди залишалися на зв'язку зі своїми рідними. На рахунку може не бути коштів або підключеного пакету послуг, але зателефонувати попри це - реально.

На Чернігівщині ЗСУ відбили прорив окупантів і захопили трофеї. ФОТО

Чергова перемога наших! Унаслідок мужньої оборони ворожа техніка вимушена була відступити з Чернігова у напрямку Сєднєва та з Городні у Семенівку. Захисники захопили ворожі трофеї у вигляді техніки та документів з особистими даними росіян.

На Волині рівень радіації не перевищує норму

Хоч загроза й була, на Волині підвищення радіації не фіксують. На щастя, результати проведених гамма-досліджень свідчать про те, що показники не змінилися. Радіаційний фон в області - у межах норми.

Таких втрат Росія ще не мала ніколи: ЗСУ вже знищили понад 1000 ворогів

Наші військові тішать новинами. Ми не починали війни, але ми гідно відстоюємо свою націю. Такої кількості втрат військовослужбовців за такий час бойових дій Росія не зазнавала за весь час свого існування ще в жодному збройному конфлікті, який розпочинала. Це ще раз доводить, ми сильні.

За добу на підтримку ЗСУ надійшло майже 300 мільйонів гривень

Знову величезна сума виявилась підйомною! Кошти на спецрахунок Національного банку надходили як від бізнесу та громадян України, так і від міжнародної спільноти (зокрема з країн ЄС, США, Канади, Британії тощо).

У Луцьку почав діяти штаб мобільного спротиву

Народ вірить, гуртується і допомагає. В обласному центрі Волині почав діяти штаб мобільного спротиву. Тут публікуватимуть нагальні потреби наших військових. Тож підтримуємо і творимо добро разом.

Гроші з «ковідної» тисячі можна відправити на підтримку армії

Те, що справді дуже треба! Гроші з «єПідтримки» можна витратити на допомогу українській армії. Кошти можна переказати через Portmone — всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який є на банківській карті з «ковідної» тисячі. Зробити це можна за посиланням .

У Луцьку підготували велику кількість протитанкових їжаків для оборони міста

Насправді добра новина, адже у такі нелегкі часи приємно усвідомлювати, що наша терооборона посилено готується. Волиняни об'єдналися і за рекордний термін підготували велику кількість протитанкових їжаків, якими, в разі необхідності, будуть заблоковані під'їзди до міста та шляхи для танків і бронетехніки, що можуть насуватися

«Все добре», – ОДА про ситуацію на Волині станом на вечір 25 лютого. ВІДЕО

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко у своєму звірненні повідомив, що станом на 18 годину кордони Волині на межі з Білоруссю не порушені, ніяких проривів, про які були «вкиди» у соцмережі, не було.

Тож зберігаємо спокій, холодний розум, перевіряймо всю інформацію і пам'ятаймо: у нас - надійний захист. А ми обіцяємо шукати і висвітлювати добро і впевнені, що одного дня головною доброю новиною буде звістка про нашу перемогу!

Повідомляйте нам про добрі новини у ваших селах, містах, громадах на нашу електронну скриньку [email protected] або за телефоном 050-505-20-30.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Крізь призму війни: добрі новини від ВолиньPost. за 25 лютого. ПІДБІРКА
25 лютий, 2022, 20:35