«Хочеш дізнатися про плани Росії – подивися, в чому вона звинувачує інших», – Зеленський

«Хочеш дізнатися про плани Росії – подивися, в чому вона звинувачує інших»,  – Зеленський
Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення з приводу вторгнення російських окупаційних військ на територію України.

Президент України розповів, що влада організовує гуманітарні коридори і на всіх напрямках вдалося евакуювати 100 тисяч людей, але Маріуполь та Волноваха – повністю заблоковані.

«Хоча все зроблено для гуманітарного коридору, але російські війська не припинили вогонь. Окупанти розпочали танкову атаку там, де мав бути цей коридор. Розстріляли будівлю ГУ ДСНС у Донецькій області. Саме поряд з цією будівлею маріупольці мали збиратися на евакуацію. Це відвертий, зухвалий терор від досвідчених терористів. Світ повинен це знати. Ми всі маємо справу з державою терористом», - сказав Володимир Зеленський.

Також глава держави додав, що намагання довезти в Маріуполь допомогу, яка необхідна людям, не будуть припинятися.

«Російські пропагандисти замітно оживилися. Напевно, щоб прикрити злочини своєї армії в Україні. Злочини проти Маріуполя, злочини проти Донбасу, проти Харкова, проти десятків нових міст. Прикрити новими звинуваченнями, новими-старими фейками. Вони звинувачують нас, що ми ніби-то розробляємо бактеріологічну зброю, ніби-то готуємо хімічну атаку. Мене це хвилює, бо неодноразово ми переконувалися – хочеш дізнатися про плани Росії – подивися в чому вона звинувачує інших», - сказав Зеленський.

За словами президента, розгонка таких звинувачень в російських ЗМІ показує, що вони на це здатні. Вони вже робили таке в інших країнах і робитимуть знову, якщо їх не зупинити.

"Я президент адекватної країни і адекватного народу. І батько двох дітей. На моїй землі не розроблено жодної хімічної та іншої зброї масового знищення. Весь світ це знає. І якщо Росія зробить щось подібне проти нас, то отримає найжорстокішу санкційну відповідь", - зазначив Володимир Зеленський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Хочеш дізнатися про плани Росії – подивися, в чому вона звинувачує інших», – Зеленський
11 березень, 2022, 00:42