УДАР і «Свобода» пояснили, чому не пікетували Януковича у Луцьку

УДАР і «Свобода» пояснили, чому не пікетували Януковича у Луцьку
У волинських організаціях партій "УДАР Віталія Кличка" та ВО "Свобода" пояснили, чому у четвер, 12 вересня їх представники не прийшли на Київський майдан пікетувати приміщення облдержадміністрації під час візиту президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, 12 вересня у Луцьку побував глава держави, а з 10:00 до приблизно 14:00 на Київському майдані відбулася акція протесту, яку організував міський осередок "Батьківщини".

УДАР: пізно повідомили

За словами керівника обласного осередку УДАРу Ігоря Алєксєєва, ВО "Батьківщина", яка організовувала пікет, повідомила про нього ввечері 11 вересня, тобто фактично за 12 годин до акції.

Тож "ударівці" не мали достатньо часу, щоб зібрати багато людей.

Та й на подібні заходи, каже Алєксєєв, потрібно збирати кілька тисяч людей, які прийшли б на майдан з чіткими вимогами.

"Свобода": забагато честі Януковичу

У прес-службі волинського осередку ВО "Свобода" заявили, що "ляклива особа, яка сьогодні є президентом, недостойна, щоб за нею бігали волиняни".

"Вчорашній приїзд Януковича на Волинь з третього разу є нічим іншим як рядовим візитом голови колоніальної олігархічної адміністрації, який повністю відірваний від власного народу", - йдеться у повідомленні прес-служби обласного осередку партії "Свобода".

"Батьківщина": до нас претензій нема, ми покликали

Хоча голова луцької "Батьківщини" Сергій Григоренко каже, що ініціатором акції був керівник міських свободівців Святослав Боруцький, але чому "Свобода" не прийшла на Київський майдан, він не знає.

"З такою пропозицією він зателефонував до мене в понеділок, 9 вересня", - каже політик.

"На жаль, вони не підійшли. Щодо УДАРу, то їхнього керівника я повідомив ввечері 11 вересня... На жаль, вони теж не прийшли", - додав Григоренко.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ОПОЗИЦІЯ ПІКЕТУЄ ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА

Також Григоренко каже, що задоволений пікетом. Мовляв, очікував, що прийде 30-40 людей, а "на піку" акції було близько півсотні учасників.

За словами політика, пікет розпочався о 10:00, бо точно не було відомо, коли приїде Янукович. Тож до 13:30, коли він прибув, достояли не всі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ВІЗИТ ЯНУКОВИЧА ДО ЛУЦЬКА

Як розповів Григоренко, проблем з міліцією в учасників пікету не було, а найбільші труднощі виникли, коли правоохоронці спробували затулити банер "Свободу Юлії Тимошенко", але опозиціонери підняли його якомога вище, тому Янукович мав би його побачити.

"Ми показали, що опозиція на Волині є", - підсумував Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодци
Відповісти
Ха ха ха, насмішили ))))))))
Відповісти
Не знаю що, хто, кому й коли казав, хто як кому й коли телефонував, але поява на фейсбуці копії якогось плакату запрошення на акцію протесту 12 вранці від імені молодої Батьківщини явно не схоже на ініціативу Боруцького. Хіба цей плакат був публічною відповідю Григоренка на ініціативу Боруцького?
Відповісти
Григоренко хотів, щоб свободівці стали під лозунг "Свободу ЮЛІ!"? Дивні ці партнери по опозиції!
Відповісти
Ні він хотів щоб Свобода людей привела! Своїх вже ма! А якщо є то за бубло!
Відповісти
бо без грошей людей тільки СВОБОДА може підняти, тому й просили Боруцького.А в Батьківщини,що бабло кінчилось?
Відповісти
а смисл???????????????????????????????????0
Відповісти
Батьківщина пішла обіср-ся а тепер винні Удар та Свобода! А де ваших 2000 членів міської організації!!!? А ті двоє молодці незауважили на приїзд і тепер можуть казати що: "як би ми хотіли то зібрали і 2000 чоловік, але нам нецікавий прєзідєнт"! А Батьківщина спробувала і упсссс-ь!
Відповісти
Ляклива особа, яка сьогодні є президентом, недостойна, щоб за нею бігали волиняни
Громаді Волині добре відома позиція "Свободи", яка є основним опонентом режиму Януковича і Партії регіонів в області та Україні. У своїй боротьбі проти існуючої антиукраїнської влади ми вважаємо за доцільне використовувати ті форми і засоби, які здатні принести найбільш відчутний ефект і бути максимально незручними і небезпечними для правлячого нині олігархічного режиму.
Насправді ж вчорашній приїзд Януковича на Волинь з третього разу є нічим іншим як рядовим візитом голови колоніальної олігархічної адміністрації, який повністю відірваний від власного народу.
Звісно ми розуміємо, що основним завданням намісників Януковича на Волині є максимальний піар вчорашнього візиту президента. Задля того, щоб показати, що нібито цей президент турбується про громадян, влада використовує різні методи і форми. Подає цей візит як унікальну та важливу подію для Волині, привертає до неї особливу увагу ЗМІ, створюючи ілюзію особливої уваги волинян до Януковича.
"Свобода" вважає, що особа недостойна будь-якої уваги волинян і повністю ігнорує їх проблеми, як і проблеми усіх українців.
Президент не тільки "не почув кожного". Бездарна і антинародна політика Януковича свідчить про повний провал його соціально-економічного курсу і невиконання передвиборчих обіцянок. Рейтинг правлячого режиму падає.
Янукович вже кілька разів заявляв про свої наміри приїхати на Волинь. Але йому, як поганому танцюристу, постійно щось заважало. "Свобода" неодноразово подавала заявки на проведення пікетування візиту Януковича. Але у підсумку Янукович так і не наважувався прибути до Луцька, дезінформуючи волинян.
Під час третої спроби Януковича потрапити на Волинь до самого кінця також не було достовірної 100%=ої інформації про те, що візит головного "регіонала" країни таки відбудеться. Тому "Свобода" вирішила, що ця ляклива особа, абсолютно відірвана від власного народу, недостойна, щоб за нею бігали волиняни. . .
Відповісти
І правильно свободівці зробили що не пікетували. Хай би інші свої активи вивели. А я б хотіла побачити як облдепутати типу новоспеченого бютівця Валентина Кошельника пікетують президента.
Відповісти
Так-так. Ось вона, свідомість опозиціонера! Опозиція завжди хороша, навіть коли нічого не робить!
Які ж ви, люди, двуличні та нещирі, при тому, самі до себе.
Відповісти
очевидно хлопці зі свободи будуть тільки пікетувати обаму чи путіна, дійсно, хто такий янукович, щоб ситі і ліниві свободівці за ним бігали. краще бахнути кави з коньяком біляя собору і говорити, що Україну продали жидам і москалям
Відповісти
Ось цього від нас і хочуть щоб ми вічно сварились
Відповісти
просто Батьківщині пропонували робити акцію з кількістю людей від 500 - 1000 і більше. але вона відмовилась і вирішила організувати свій мирний міні-пікетик під гаслом "Юлі - волю!" Гаслом, яке вже усім набридло. тому акція провалилась. хлопці ви або робіть нормальний мітинг щоб Янукович і Клім з Башкаленком побоялись або нічого не робіть і не будьте приводом для насмішок.
Відповісти
а де ви там григоренко бачили пiвсотнi людей????? це ви рахували разом з президентом та його свитою???
Відповісти
вчорашня акція показала що Батьківщина спроможна вивести проти режиму Януковича лише 40 людей. ось і вся потужність цієї політичної сили в області...
Відповісти
згідний, цю партію народ просто не сприймає як опозицію
Відповісти
ОПОЗИЦІЯ = "Батьківщина"+"Удар"+"Свобода".
Якщо не було Удару+Свободи, то побачили тільки Батьківщину.

Пустовіт весь час БРЕХАВ, що в нього найбільша кількість
членів партії на Волині.
А їх ВИЯВИЛОСЬ (добре, що не було Удару і Свободи), 20 чоловік (товариші по депутатству, типу Гриба).

СЕРЖАНТИ в армії і то чесніші
(і можуть краще організовувати), ніж Пустовіт.

"Батьківщина", якій довіряли, зганьбилася не сама по собі, а через цих людців.
Відповісти
Удару і Свободі - ганьба! Вони тільки вміють в неті лозунги писати, а коли треба було вийти на майдан - їх і не видно, заклятих опозиціонерів. Як за ними потянуться люди, якщо вони самі ніфіга не роблять. Балаболи! І Гузь хоч би хоч щось дав знати, де він тинявся!
Відповісти
"На каждый чих не наздравствуешься"(С). Мало який пігмей з'явиться в Луцьку - і що, проти кожного мітинг збирати? Повний ігнор - теж засіб висловити протест.
Відповісти
"Мовляв, очікував, що прийде 30-40 людей, а "на піку" акції було близько півсотні учасників" - оце так мітинг зібрали, аж на 10 людей більше ніж очікували)))
Відповісти
Опози́ція — протиставлення одних поглядів чи дій у політиці іншим, партія або група, що виступає врозріз з думкою більшості або з панівною думкою і висуває АЛЬТЕРНАТИВНУ політику, інший спосіб вирішення проблем.

А що попонують ці апазиціанери? Стояти з потертими плакатами і повторювати як мантру заїждені лозунги?
Це повна деградація, від опозиції залишилась лише назва і вождики з печатками, щось ідентично Рухові, де за назву будуть рубашки рвати.
Все панове, це вже край... Ви абсолютно ізольовані і ніяк не впливаєте на владу. Багатьом із вас прийшов час вирощувати моркву на грядці,як це колись робив Винниченко і писати мемуари з тиражем 100 шт.
І справа не в тому , що на мітинг прийшло мало людей. Основна біда, що якби Янукович з "сімєю" зник, як у казці, і до влади прийшли Ви, корабель під назвою Україна потонув швидше ніж Титаник, бо ні конкретних планів і як показує практика вмінь у Вас на жаль немає...
Відповісти