Гра з «Волинню» може стати для «Арсеналу» останньою

Гра з «Волинню» може стати для «Арсеналу» останньою
Суботній матч 9-го туру чемпіонату України проти луцької «Волині» може стати останнім для київського «Арсеналу».

За словами почесного президента «канонірів» Олександра Онищенка, гру з лучанами він ще фінансує, і вона стане останньою, якщо йому не передадуть необхідні документи на клуб, ‒ пише ТСН.

Керівництво «Арсеналу» звернулося до ФФУ за допомогою в цій ситуації. Але перший віце-президент федерації Анатолій Попов сказав, що жодного листа не отримували. «У нас мала відбутися з Онищенком зустріч. Була зустріч з Ващуком, і ФФУ пообіцяла, що докладе всіх зусиль, щоб вплинути на цей процес. Але для цього нам потрібні всі документи, які є у Онищенка і сам Онищенко, щоб пояснив детально всю ситуацію. Поки Онищенко в офісі ФФУ не зʼявлявся», ‒ пояснив Попов.

Онищенко же бідкається, мовляв, що можна вирішувати, коли немає акцій. «Без них я не маю права власності. Акції лежать в заставі у банку. Рабинович повинен виплатити борг 340 мільйонів, але поки він цього не зробив», ‒ додав він.

Нагадаємо, що 4 вересня було припинено фінансування «Арсеналу». Пізніше постало питання, чи зможуть «каноніри» прийняти вдома «Волинь». Однак, керівництво столичного клубу запевнило, що ця гра відбудеться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не завидую "Волыни": тяжело придется против команды, играющей последний матч!
Відповісти