Луцький мер надумав освоїти Facebook

Луцький мер надумав освоїти Facebook
Луцький мер Микола Романюк пообіцяв відкрити сторінку на Facebook.

Про це він сказав під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 вересня.

За його словами, сторінка у популярній соціальній мережі йому потрібна, аби контактувати з лучанами. Мовляв, це ще один спосіб повідомити меру про ту чи іншу проблему, яка хвилює мешканців Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець! схвалюю)
Відповісти
Крепкій гаспадарник аазаров атдихає в старонкє..з лопатою для копання зелені..консолідовують аліків та дебілів в стада виборців дивним для них словами..2013 рік лохі ще клюють на камсамольськіх 'банкірів' ,'підприємців'.жутьь...
Відповісти
Фейсбук вже вчорашній день
мільйони вористувачів покидають його
але для наших можновладців саме воно
вони завжди йдуть останніми не думаючи куди
звісно якщо діло торкається не особистих інтересів
Відповісти
повідомлення меру "про ту чи іншу проблему"?)
Він що не знає і не бачить які в місті проблеми? То нехай зніме свої рожеві окуляри і прозріє)
Відповісти
Можно еще и по улицам пройтись, с народом пообщаться. Личное общение куда более информативнее виртуального.
Відповісти
Та вже давно у нього є та сторінка у ФБ. Ще коли були ті приколи із фейковими акаунтами Клімчука і того ж Романюка. Просто не світиться він там
Відповісти
Коля почув нове слово і вирішив показати лохорату, який він продвинутий.
Відповісти
Голова міста - читаюча людина і йде в ногу з життям. А пише тут справді лохотрат, заздрісники і ті, які від нічим зайнятись, насиджують за клавіатурою геморой. Не раджу: таке враження від хвороби, ніби в дупі 32 зуба, і всі болять. А взагалі-то, в кожної нормальної людини мусять бути прихильники і вороги. Чим більше других, тим краще. Якщо дома, блядь, не можна догодити дружині і тещі, то чи можна догодити 200 тисячам членів громади?
Відповісти
а давайте видамо газету, наприклад, "Комунальний патрон" з тиражом так тисяч 60 і напишемо, що, як сказав один із дописувачів на "Волиньпост" відмітив, що "Голова міста - читаюча людина і йде в ногу з життям. А пише тут справді лохотрат, заздрісники і ті, які від нічим зайнятись, насиджують за клавіатурою геморой. Не раджу: таке враження від хвороби, ніби в дупі 32 зуба, і всі болять. А взагалі-то, в кожної нормальної людини мусять бути прихильники і вороги. Чим більше других, тим краще. Якщо дома, блядь, не можна догодити дружині і тещі, то чи можна догодити 200 тисячам членів громади?" - от скажіть, будь-ласка, голова міста буде задоволений?)))
Відповісти
як діти, чесне слово)))
Відповісти
перечитав ще раз, тобто у автора ще і геморой!!! - каюсь, не помітив з першого прочитання)))клоуни))) відпочиваю, коли читаю деякі пости)))
Відповісти
усьо на круги своя :-)
http://mentbuster.livejournal.com/270705.html?thread=7239537#t7239537
Відповісти
Нехай ще створить профайл в Instagram та Twitter. Заведе собі купу фолловерів і буде мегапопулярним мером.
Відповісти
може покращити настрій Пану Романюку ( і табло на пр. Волі) і ко ( в першу чергу п. Соколовській і т.д.) і видатити пару номерів газети "Комунальний патрон!)))
Відповісти
а "Комунальний патрон" можна читати і трактувати двояко))), як і волинську думку)))
Відповісти
правильне рішення, щодо аккаунту у Фейсбуці
правда слід бути готовим до того що більше буде чути в свою сторону критики і що будуть діставати і лівими питаннями, як от влаштуйте на роботу і т.д.
Відповісти
зважаючи на "хворобливу" реакцію М. Романюка на користувачів))), можна вже наперед прогнозувати, що перше - писати буде не він)), буде тільки читати, в кращому випадку, і ображаится, що його не цінують)) без образ)), по-друге, слухати своїх помічників та начальників, що у всьому винні "писаки", як сказав Кравчук, )))і не тільки...
Відповісти
Думаете, будет читать? Сомневаюсь, писать и читать будет человечек на ставке, будет шефу доносить основные мысли, выслушивать ответы и лепить их на страничку.
Відповісти
Мені здається, шо Романюк на ту сторінку не буде заглядати, а будуть модерувати ті ж секретарки, які сидять у його прийомній і не впустили мене інваліда I групи на прийом мотивуючи, що в нього на плечах цілий Луцьк.
Відповісти