У «Батьківщині» розповіли про «ідеальне» в стосунках з ПР

У «Батьківщині» розповіли про «ідеальне» в стосунках з ПР
Практично одноголосне підтримання євроінтеграційних законів у Верховній Раді опозицією та Партією Регіонів зумовлене «орієнтацією» більшості українців на Європу, з чим не може не рахуватися провладна партія, – переконаний нардеп з Волині, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Ярослав Федорчук.

Про це він заявив під час прес-конференції у Луцьку 25 вересня.

За словами Федорчука, члени фракції ВО «Батьківщина», як і фракцій «Свободи» та «УДАРу» прийшли до «майже ідеального відношення» з ПР щодо голосування за закони, що стосуються євроінтеграції.

Мовляв, у «Батьківщини» курс на Європу був давно. І хоч у своїй програмі на президентських виборах Віктор Янукович декларував «зближення з Москвою», але влада, де є «нормальні, розумні і мудрі люди», не може піти проти більшості українців, які – за вступ до ЄС.

«Це дуже важливий переломний момент. І ясно, що не рахуватися з цим процесом, з цією обстановкою, влада не може», – поділився міркуваннями нардеп.

«Ми часто недооцінювали Януковича, як його особисто, так і ту силу, яка його підтримує. І це було неправильно. Якби там не було, за ним стоїть промислово-фінансовий капітал. Окрім того, за ним частина населення. Ця недооцінка шкодила нам приймати об’єктивні рішення», – додав Федорчук.

«Основне, що всі крупні бізнесмени – за європеїзацію. Всі промислові акули дають поради вступати до ЄС. Великий капітал боїться Росії. Путін душить все, так і капітал. І наші бояться», – зазначив заступник голови ВО «Батьківщина».

Загалом же Ярослав Федорчук підсумував, що Європейський Союз – це майбутнє, хоч і «сил треба багато потратити».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путін душить сім'ю, сім'я душить малий бізнес, великий просто забирає. От позбавимось Путіна і заживемо. А з масонами поділимось. В сім'ї - Вітя, Сєня, Олег і Віталік все буде добре і 46 млн рабів.
Відповісти
Стосунки Батьківщини і ПР давно вже ідеальні- а як гроші заробляти?
Відповісти
Я теж за Європу!
Але без брехунів і комуняк!
http://www.dancor.sumy.ua/forum/politika/99095
7 народних депутатів відмовилися надати декларацію у відповідь на звернення руху "ЧЕСНО", серед них Ярослав Федорчук з "Батьківщини".
Діду, скільки вдалося вкрасти? А тепер в Європу?
Відповісти
А що Федорчук скаже, про свої пільги та пенсії іншим?
Олег Ляшко назвав прізвища нардепів, які не проголосували за слухання скасування пенсійної реформи http://www.interesu.info/?action=news_inf&id=24894
відмовитися від своїх захмарних пенсій у 20-30 тисяч гривень, що дозволить підвищити пенсії тисячам простих роботяг у кілька разів". - звернувся Ляшко до тих, хто проігнорував постанову, і порадив їм згадати, що в них теж є матері, які через цю пенсійну реформу можуть не до жити до пенсії.
"Мені перед моєю мамою не соромно, бо я робив усе, щоб зупинити цей геноцид", -зазначив народний депутат.
в парламенті виносився на голосування проект закону щодо скасування грабіжницькоі пенсійної реформи, для його прийняття не вистачило трьох голосів.

Відповісти
Я тоже читала об этом.
Он за повышение возраста выхода на пенсию женщинам?
В мае 2013 за поддержку инициативы депутата Мищенко проголосовали 223 народных депутата при минимально необходимых 226. Не проголосовали 7 нардепов от "Батькивщины",в т.ч. Федорчук.
Два вопроса Федорчуку:
1)А какая у него пенсия?
2)размер его зарплаты?
Відповісти
Останні новини
У «Батьківщині» розповіли про «ідеальне» в стосунках з ПР
26 вересень, 2013, 10:59