Знайшли винних в тому, що луцькі діти відпочивали в «бомжатнику»

Знайшли винних в тому, що луцькі діти відпочивали в «бомжатнику»
У прокуратурі заявили, що через неправомірні дії комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міськради діти поїхали відпочивати в табір "Альбатрос".

Нагадаємо, в липні розгорівся скандал через заяви луцьких дітей про погані умови відпочинку в таборі "Альбатрос", що в Миколаївській області. Натомість в мерії заявили, що скандал - надуманий.

Тож справою зайнялися в прокуратурі, - пише Волинь-нова.

Правоохоронці встановили, що виконком Луцькради визнав переможцем конкурсу фізичну особу–підприємця, яка є власником табору «Альбатрос». Однак, сертифікати відповідності на послуги «дитячих та студентських літніх таборів» та на «послуги харчування» видано іншому суб’єкту господарювання.

Окрім того, інформацію щодо відповідності умов оздоровлення дітей санітарним та іншим нормам підприємець надав без підтверджувальних документів органів контролю.

Таким чином, пропозицію підприємця, яка не відповідала вимогам конкурсних торгів, допустили до відкритих торгів і визначили як переможця.

Внаслідок неправомірних дій комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міської ради з підприємцем було укладено договір про закупівлю державним коштом 110 путівок в оздоровчий табір на узбережжі Чорного моря і перераховано понад 224 тисячі гривень, що завдало значних збитків бюджету міста.

Відомості про факт службової недбалості, вчиненої членами комітету з конкурсних торгів виконкому Луцької міської ради, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Славік Кравчук знову залишився при баблі та в стороні.
Відповісти
Останні новини
Знайшли винних в тому, що луцькі діти відпочивали в «бомжатнику»
26 вересень, 2013, 11:45