Англійська онлайн: як вчити мову ефективно*

Англійська онлайн: як вчити мову ефективно*
Багато людей роками вчать англійську мову, але так і не можуть без проблем розуміти іноземців та легко формулювати думки. Розчарувавшись у своїх здібностях, люди кидають навчання, так і не досягнувши бажаного результату. Але справа – не в здібностях, а в підході до вивчення.

Вивчити англійську онлайн на курсах можна навіть вдома, досягнувши результату не гірше, ніж за кордоном.

Вчити іноземну мову онлайн важливо систематично.

З чого розпочати онлайн вивчення англійської мови


Вивчити мову вдома можливо, а свій шлях до мети вивчити англійську онлайн варто почати з підбору школи з високим рейтингом та гарними відгуками.

Вибираючи мовні школи з програмами для онлайн-навчання, звертайте увагу не лише на вартість, а й на кількість годин для проходження одного рівня та занять на тиждень. Важливо, щоб заняття не відбувалися рідше двох разів на тиждень. Оптимально для новачків – заняття тричі на тиждень. Для тих, хто вчив англійську і хоче освіжити знання або поспішає до конкретної дати підтягнути свій рівень, підійде інтенсивний курс із заняттями онлайн 4-5 разів на тиждень по кілька годин. Вибираючи загальний курс англійської онлайн, не забувайте про важливість домашніх завдань та опрацювання кожної теми самостійно.

Поцікавтеся кваліфікацією викладачів та наявністю міжнародних сертифікатів. Якщо викладач – носій мови, важливо, щоб він мав спеціальну освіту та володів методиками викладання англійської як іноземної мови.

На онлайн-занятті оптимальна кількість осіб у групі – 8-10. У великих групах є ймовірність, що викладач не встигне з кожним опрацювати всі проблемні моменти і ви залишитеся з невиправленими помилками.

Переконайтеся, що матеріали, за якими відбувається навчання онлайн, – нові з актуальними та цікавими темами без застарілих конструкцій та фраз.

Як почати розуміти іноземців і швидко говорити англійською


Розуміти іноземців часом набагато складніше, ніж викладача на занятті. Вивчаючи англійську онлайн, намагайтеся багато практикувати слухання. Для цього не потрібно шукати спеціальні матеріали з підручників, виберіть для себе цікаві відео, наприклад, на Ted X або серіал на Netflix. Слухайте різні акценти та темпи мовлення. Чим більше слухатимете, тим легше у реальному житті розумітимете носіїв мови.

А щоб виробляти гарну вимову, не втрачайте нагоди говорити. На онлайн заняттях з англійської намагайтеся завжди промовляти нові теми. Вдома повторюйте діалоги з фільмів та читайте вголос книги чи статті.

Для найкращого ефекту знайдіть онлайн співрозмовника-носія мови та тренуйтеся з ним. Для цього є навіть спеціальні соціальні мережі. Також можете відвідувати різні розмовні клуби як офлайн, так і онлайн на цікаву тему. Вчитися на практиці набагато простіше, ніж намагатися вивчити теорію, так і не застосувавши її жодного разу на практиці. Чим більше розмовлятимете, тим швидше виробите гарне мовлення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.