Замість сміттєзвалища волинянка створила зону відпочинку біля багатоповерхівок. ФОТО

Замість сміттєзвалища волинянка створила зону відпочинку біля багатоповерхівок. ФОТО
У Нововолинську посеред багатоповерхівок мешканка одного з будинків створила відпочинкову зону.

Галина Сергійчук розповідає, що краще виходити на терасу свого будинку та бачити цвітучий садок, аніж занедбану територію, будівельне сміття та городи, - пише БУГ.

У відпочинковій зоні гуляють також коти. Господарі облаштували їм відповідні будиночки, адже чотирилапі особливо полюбляють гуляти на доглянутому газоні та бавитись з гостями. Оселились тут також їжачки.

Галина зазначила, що до епідемії та війни працювала у сфері туризму, у різних країнах світу її надихнула така ідея оформлення прибудинкової території. З того часу, спільно з чоловіком Богданом Холубіком, почали працювати над власним «проєктом» європейського двору.

Усе почалось з прибирання території, опісля подружжя засіяло газон. Зараз же тут ростуть чимало рідкісних дерев та квітів, господарі доповнюють їх красу різними декораціями. На подвір’ї встановили альтанку, де сусіди мають змогу відпочити – почитати улюблену книгу, попити чай та насолодитись атмосферою навколо.

Мешканці будинку на свята організовують посиденьки та різноманітні заходи, на Новий рік – прикрашаюсь ялинки ліхтарями та іграшками. У дружньому колі бесідують про майбутні задуми щодо вдосконалення території.

Жінка додає, що Богдан вирішив все ж виділити ділянку для городу. Проте навколо нього росте садочок з яблунями та ялинами.

Подружжя у майбутньому планує ще засадити тут лавандову алею, уже озвучили ідею та домовились з сусідами. Ділимось з читачами світлинами справжніх літніх барв, які помітили в гостях у Галини та Богдана. Беріть приклад!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.