«Луцькводоканал» не продаватимуть, ‒ директор

«Луцькводоканал» не продаватимуть, ‒ директор
Інформація про приватизацію комунального підприємства "Луцькводоканал" - лише розмови і чутки, - каже директор підприємства Іван Корчук.

"Сказати таке можна про будь-яке підприємство, але ж насправді не все так просто і люди мають це зрозуміти, а не сліпо вірити кожному слову", - зауважив він в інтерв'ю Волинській газеті.

"Приватизація будь-якого комунального підприємства відбувається за чітко встановленим механізмом. Як мінімум потрібне рішення сесії. На сьогодні жодних передумов до цього немає. То – лише розмови і чутки", - додав посадовець.

Також він запевнив, що зміни, які нещодавно внесли до статуту "Луцькводоканалу", не є підготовкою до приватизації підприємства.

"Насправді нічого такого в пропонованих змінах немає. Це – суто технічне питання. В такий спосіб вносимо незначні правки в документ", - мовив директор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна не має прозитивних прикладів результатів продажу чи здачі в концесію таких підприємств. Спроби поміняти власника закінчуються реприватизацією. А хто хоче, щоб вода подорожчала втричі-впятеро, той може мріяти про продаж водоканалу.
Відповісти
А яка доля Луцьктепло. Дуже бугато чуток щодо підготовки його до передачі у приватні руки. Кажуть що заступниця директора цього підприємства проводить масові скорочення працівників.
Відповісти
Останні новини
«Луцькводоканал» не продаватимуть, ‒ директор
04 жовтень, 2013, 14:48