Доктор Хаус повісить у себе вдома портрет Тараса Шевченка

Доктор Хаус повісить у себе вдома портрет Тараса Шевченка
В одній із серій телесеріалу «Доктор Хаус» у приміщенні головного героя з'являється портрет Тараса Шевченка.

13 серія 8-го сезону, про яку йдеться, на американському телеканалі Fox вийшла 20 лютого 2012 року, інформує Myreport.com.ua.

Згідно із сюжетом, Хаус одружився із українкою Домінікою Петровою, щоб допомогти їй отримати «ґрін карту», а з нею і право на проживання та роботу в США.

Домініка походить з Кременчука. В неї є брат і три дядька – Микола, Федір і Володимир. Також у Домініки є шкільні друзі Василь та Оксана.

У цій серії виявляється, що Імміграційна служба США буде перевіряти шлюб Хауса та Петрової, тож вони готуються, щоб не завалити перевірку.

Зокрема, Хаус вішає вдома портрет Тараса Шевченка зі словами: «Твоя бабця гаряченька штучка». На що Домініка йому відповідає: «Це Тарас Шевченко – великий український поет».

У подальшому розвитку сюжету доктор Хаус та Домініка Петрова готуються до перевірки, навіть проводять фотосесії зі «спільного відпочинку». Проте перевірку завалюють, але завдяки слізним проханням Домініки подружжю дають ще один шанс й примушують до піврічного спільного життя «день в день».






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як я мргла б жити далі не знавши такої новини ????? :)
Відповісти
дада .. так и вижу как эта недо-украинка с отсутствием моральных устоев в погоне за гринкартой тащит с собой через границу самое дорогое - портрет шевы "дванаполтора"
Відповісти
«Твоя бабця гаряченька штучка». «Це Тарас Шевченко – великий український поет». Моя вчителька української від цих слів дістала б серцевий напад.
Відповісти
Странно, что они с Шевченко-футболистом не перепутали.
Відповісти
Останні новини
Доктор Хаус повісить у себе вдома портрет Тараса Шевченка
23 лютий, 2012, 15:19