Вчителів-«тимошенківців» змушують здавати партквитки, - «Батьківщина»

Вчителів-«тимошенківців» змушують здавати партквитки, -  «Батьківщина»
Двоє вчителів – членів Горохівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» написали заяви про свій вихід із цієї політичної сили під тиском директора школи, - заявляють у цій політичній силі.

Про це повідомив голова Горохівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Василь Пащук, керівник фракції «Батьківщина» у Горохівській районній раді, - інформують у прес-службі Волинської обласної організації «Батьківщини».

Це сталося після того, як на останній сесії Горохівської районної ради депутати не дали згоди на передачу повноважень райдержадміністрації на управління майном спільної власності територіальної громади. Фракція «Батьківщина» не дала жодного голосу «за» таке рішення.

«Заступник директора Холонівської ЗОШ І-ІІ ступенів Наталія Нечипорук – депутат Горохівської районної ради, член фракції «Батьківщина». Учора вона звернулася до мене із заявою про те, що припиняє своє членство у «Батьківщині», - розповів Василь Пащук.

Від повідомив: Нечипорук пояснила це тим, що змушена зробити такий крок під тиском директора школи Руслана Стадника.

Мовляв днями він викликав її та її колегу Людмилу Кіналь, теж члена ВО «Батьківщина», «на сувору розмову», наслідком якої і стали дві заяви про вихід із нашої партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Горохівські районній раді не вдалось "нагнути" депутатів, отже повідомте цьому директору, що тепер він може перестати бути директором, бо згідно закону його призначає начальник відділу освіти, але за погодженням з районною радою. І якщо він чоловік, то хай припине знущатись над жінкою, а то й на чоловічу розмову може потрапити. Сам став "підкаблучником" у жани і сублімує свою неповноцінність на підлеглих?!!
Відповісти
Якщо ці люди обирались по списку, то хай складуть повноваження (виведіть їх з під удару). Але добре проаналізуйте й спрогнозуйте можливу поведінку наступників (кандидатів наступних у списку).
Відповісти
А що в Кримінальному кодексі України відмінили 351 статю?
Доречі, якщо таке бажане рішення для Руслана й Жанни проведуть воно буде опротестоване, як незаконне прокуратурою, або ж відмінене в судовому порядку. Обіцяю.
Відповісти
начальник управління освіти думає, що климчук вічний і його не посадять?
Відповісти
Клімчук піде на пенсію, поміняють владу в Києві... Як же ви, панове, будете одне одному в очі дивитись? Завтра кожен може залишитись і без посади, і без роботи... Як директор буде проситись на роботу, якщо його заступниця стане директоро? Люди схаменіться!
Відповісти
Василь Іванович! Не займайтесь "брехнею". Я вийшла з членів партії "Батьківщина" 15 лютого за власним бажанням і в даний час безпартійна. А вийшла через ваше бездарне керівництво районною партійно. організацією. А за брехню, яку ви поширюєте, ви будете відповідати в правоохоронних органах. За 14 років нашої спільної з Стадніком Р. А. роботи у школі, таких "методів" ні до мене, ні до інших членів колективу він не застосовував.
Відповісти
Ви Пащук були комуністом, соціалістом і опинилися біля розбитого корита "Батьківщини"
Відповісти
Наскільки я знаю вони ще з 90-х працюють разом, тому дуже я сумніваюсь що він її до чогось примушував, та й вона така що не дасця.
Відповісти
Про що ви пишете, яке заставив? Там колектив!!!
Відповісти
Дорогі мої вчителі, вибори пройдуть, бруд буде на політиках, а Ви залишитися далі вчити дітей та бути чесними, добрими і на своїх посадах.Ваша учен6иця
Відповісти
старий пердуне Пащук іди сядь на пенсію із тебе такий толк як із Льоні Кравчука на сесіях як ті два вискочки щось волаєте як дурний у пусте відро а( БЮТь Батьківщину ) вже скоро доБЮТь
Відповісти
сміхота !!!
Відповісти
хто кого "розводить" у даній ситуації ????
Відповісти
дурдом....
Відповісти
Останні новини
Вчителів-«тимошенківців» змушують здавати партквитки, - «Батьківщина»
23 лютий, 2012, 14:55