На Волині після аварії жінку залишили помирати на дорозі. ФОТО

На Волині після аварії жінку залишили помирати на дорозі. ФОТО
На Волині авто, водій якого намагався уникнути зіткнення з велосипедистами, злетіло у кювет.

Жінці, яку придушило власне авто, ніхто надавати допомогу не поспішав ‒ кажуть у прес-службі волинської міліції.

Близько другої години ночі два автобуси з працівниками міліції на чолі із заступником начальника управління – начальником міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області Володимиром Поліщуком їхали у Любомльський район допомагати в пошуках зниклих дітей.

У Ковельському районі, поблизу села Старі Кошари, побачили у кюветі автомобіль. Відразу зупинилися і викликали медиків. Підійшовши ближче до транспорту, почули крик жінки про допомогу.

Постраждалою виявилася 26-річна жителька селища Люблинець Ковельського району. Доки правоохоронці надавали їй медичну допомогу, жінка розповіла, що трапилося. Керуючи автомобілем Volkswagen LT 28, вона прямувала додому зі сторони Любомля.

«Назустріч рухалася вантажівка, а прямо переді мною із темряви виїхали два велосипедисти. Вони не мали проблискових маячків, тому побачити їх раніше я просто не могла», ‒ каже вона.

Жінці не залишалося нічого іншого, як з’їхати з дороги відразу за вантажівкою у кювет. Таким чином вона уникнула зіткнення із велосипедистами та зустрічним транспортом. З’їхавши у кювет, авто перекинулося і придушило її.

«Коли ми підбігли до жінки, у неї була сильна кровотеча, – розповів Олександр Карта. – Тож підняли автомобіль, дістали жінку, надали першу медичну допомогу».

«Оскільки було помітно, що в неї є переломи, ми, не чекаючи катери «Швидкої медичної допомоги», зупинили мікроавтобус, щоби безпечно транспортувати її у лікарню», – повідомив Роман Хлистік.

Жінка й досі не може повірити у те, що і велосипедисти, і водії, які були свідками аварії, покинули її помирати на дорозі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які ж безсовісні все-таки є люди, залишити молоду жінку помирати на дорозі... Рома - ти молодець, хоч іноді наша міліція працює так як треба.
Відповісти
Наші люди все більше стають байдужими і здичавілими. Недавно у самого трапилась проблема на дорозі. За дві години на трасі не зупинилась ні одне авто.
Відповісти
У Луцьку міліція розшукує винуватця смертельної аварії
15 жовтня, 11:23



http://images.unian.net/
Автопригода зі смертельними наслідками трапилася ввечері 12 жовтня на вулиці Володимирській у Луцьку.

Невідомий водій на невстановленому автомобілі на пішохідному переході збив чоловіка, ‒ пише Вісник+К.

Із місця аварії винуватець зник. У той момент постраждалий ще був живий. Як розповіли у міліції, від отриманих травм чоловік помер у лікарні.
Винуватця аварій вже найшли!Ним виявився лучанин К.Юра
Відповісти
Останні новини
На Волині після аварії жінку залишили помирати на дорозі. ФОТО
16 жовтень, 2013, 14:13