Чому варто обрати лазерну корекцію зору

Чому варто обрати лазерну корекцію зору
Лазерна корекція зору, на якій спеціалізується Lviv Medical Center, є поширеною медичною процедурою в Європі та США. Лазерна корекція зору назавжди покращує здатність бачити і використовується, наприклад, при астигматизмі, короткозорості та далекозорості. Лазерна корекція зору в LMC є однією з найпоширеніших хірургічних процедур. Вона коротка, безпечна і безболісна, а її наслідки постійні. В результаті пацієнти досягають повної гостроти зору вже через кілька тижнів після процедури.


Чому варто обрати лазерну корекцію зору


Стійкий ефект, який помітний на другий день після процедури.
Процедура коротка і безболісна, займає кілька хвилин.
Комфорт - завдяки лазерній корекції зору пацієнтам більше не потрібно носити контактні лінзи чи окуляри.
Безпека - це один з найбезпечніших методів усунення дефектів зору, з низьким ризиком ускладнень.
Одноразова інвестиція – вибір цього виду лікування виявляється більш вигідним для пацієнта у фінансовому плані порівняно зі стандартними засобами (лінзи, окуляри, аксесуари), якщо врахувати їх використання, відвідування спеціалістів та рекомендовані обстеження протягом декілька років.

Що таке лазерна корекція зору


Лазерна корекція зору - одна з операцій рефракційної хірургії, яка використовує дію лазерної енергії на поверхню ока. Лазерний промінь моделює поверхню рогівки, надаючи їй правильну форму, фокусуючи світло на сітківці і, як наслідок, усуваючи дефект зору. Лазер, який використовується під час процедури, не нагріває тканини ока і ні в якому разі не може обпалити або іншим чином пошкодити око. Вироблений ультрафіолетовий промінь є абсолютно холодним.

3 кроки до повної гостроти зору


Крок 1 - Кваліфікація процедури.

Лазерна корекція зору зазвичай проводиться особам, яким виповнився 21 рік і які мають стійкий дефект зору (іноді підходять люди молодшого віку, дорослі). Однак рішення про те, чи схильний даний пацієнт до лікування, приймає лікар на підставі діагностичних досліджень і опитування пацієнта. Він детально розповідає про процедуру та представляє метод лазерної корекції зору, який буде найбільш ефективним у конкретному випадку. У свою чергу, для пацієнта – це можливість поставити запитання. Тести займають приблизно 1,5 години.

Крок 2 - Операція лазерної корекції зору.

Лазерна корекція зору – це швидка, малоінвазивна та постійна процедура, яка проводиться під місцевою анестезією (шляхом закапування очних крапель). Це займає кілька хвилин і безболісно. Під час корекції пацієнт знаходиться в свідомості і контактує з хірургом. Мета процедури – корекція форми рогівки відповідно до дефекту. Проводиться на зовнішній частині ока, але це непомітно для пацієнта. Вся процедура, включаючи відпочинок після процедури, займає близько 2-3 годин.

Крок 3 - Реконвалесценція.

Кожен пацієнт одужує по-різному та залежить від обраного методу лазерної корекції зору, але зазвичай через кілька днів можна повернутися до повсякденних справ. Протягом декількох годин після процедури зір затуманюється, може бути світлобоязнь, сльозотеча, печіння і відчуття стороннього тіла в оці. Це природно, і ці нездужання проходять самостійно через короткий час. У свою чергу стабілізація гостроти зору може тривати до кількох тижнів. Під час одужання ви повинні відвідувати наступні візити та виконувати вказівки лікаря.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава стаття про лазерну корекцію зору. Дякую автору за інформацію.
Відповісти