Директор скандальної школи на Волині погрожує учням, ‒ батьки

Директор скандальної школи на Волині погрожує учням, ‒ батьки
Директор школи в селі Осівці Камінь-Каширського району Любов Дем’яник погрожує учням, які "занадто багато говорять", - кажуть селяни.

Відповідне звернення підписало приблизно 100 мешканців Осівців, - пишуть Вісті Каменя з посиланням на депутата райради Богдана Козіка.

Зокрема, вони звинувачують директора школи в погрозах і шантажі школярів. За їхніми словами, Любов Дем'яник тисне на дітей, які дали відверті інтерв’ю українським телеканалам під час конфлікту, який розгорівся між районною владою та селянами 1 вересня.
Як стверджують селяни, директор та деякі педагоги нібито погрожували їм, кажучи «дітки – вам не подобається наша школа? Тоді вам важко буде тут вчитися. Тим більше закінчити її».

Також, у зверненні вказується на те, що Дем’яник погрожувала і батькам, які відмовилися вести дітей в школу 1 вересня. Такі дії, на думку селян, несумісні з посадою директора і званням педагога.



Нагадаємо, місцеві батьки відмовилися відпускати дітей 1 вересня на навчання в аварійне приміщення. Тільки після повідомлень у ЗМІ, що Кабінет Міністрів розпорядився виділити кошти на зведення нової школи, поступилися. Але пообіцяли: якщо з березня будівництво не почнеться, знову вдадуться до протесту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директор скандальної школи на Волині погрожує учням, ‒ батьки
28 жовтень, 2013, 12:28