Азаров обурений ситуацією з волинською школою

Азаров обурений ситуацією з волинською школою
Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив вжити невідкладних заходів для забезпечення належних умов навчання дітей у волинській школі.

Винних премʼєр вимагає покарати, ‒ пише Урядовий портал.

Нагадаємо, мешканці села Осівці, що у Камінь-Каширському районі, не пустили дітей 1 вересня в школу через аварійний стан будівлі. Цю проблему спробували порушити під час засідання сесії Волинської облради, проте депутати не захотіли братися за конфлікт.

Школа розміщена у п’яти пристосованих приміщеннях. Зокрема, учні першого класу навчаються в приміщенні дошкільного навчального закладу, а учні 2-4 класів – в приміщенні сільської ради.

За інформацією урядового порталу, Азаров був обурений не тільки тим, що дітям не були створені необхідні умови для навчання, а й тим, що цю ситуацію приховували місцеві чиновники. Глава Уряду доручив Міністерству освіти і науки разом з обласними адміністраціями вжити термінових заходів з виправлення ситуації та зробити адміністративні висновки щодо тих, хто відповідає за незадовільну підготовку до навчального року.

Для будівництва нової школи в селі вже виготовлено проектно-кошторисну документацію. Прем’єр-міністр також доручив Міністерству фінансів у співпраці з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства передбачити кошти для будівництва у необхідному обсязі за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, сьогодні, 5 вересня, у деяких ЗМІ зʼявилася інформація про те, що Азаров порадив Табачнику звільнити заступника губернатора Волині Олександра Курилюка та головного освітянина області Олександра Хомича за ситуацію, яка склалася навколо школи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Цю проблему спробували порушити під час засідання сесії Волинської облради, проте депутати не захотіли братися за конфлікт."

Ха-ха! Ото обличчя депутатів! Агов - Перожик-йожик де ти? Сховався бо вср...я?!:)
Відповісти
копай капусту..
Відповісти
ого! Табачнику доручив, той зніме? Ясно регіонали почали відмазувати бо диви а розкол посилиться в рядай пакращенців. а я би подивилась після звільнення курилюка хто б дупу почав кому лизати за посаду. агов хто на посадах за регіогальним списком бігом до дядька клімчука кланятись у ноги )))) Ці молоді регіонали думали що списали клима а ні той професійно і тонко маніпулює от і подивимось чи клімчук відновиться чи таки ті молокососи - недоучки )))) Оце так інтрига!)))
Відповісти
Останні новини
Азаров обурений ситуацією з волинською школою
05 вересень, 2013, 16:42