На Київщині під час сутичок під храмом УПЦ МП помер чоловік

На Київщині під час сутичок під храмом УПЦ МП помер чоловік
У суботу, 8 квітня в селі Липовець Кагарлицької громади на Київщині під час сутичок між прихожанами УПЦ МП та ПЦУ помер чоловік. Небіжчик був прихожанином Православної церкви України і у сутичках участі не брав, а стояв неподалік.

Про це повідомляє "Кагарлик.City". За інформацією видання, чоловікові, який мав проблеми з серцем, раптово стало зле і він помер.

Зазначається що раніше Липовецька сільська громада ухвалила рішення про перехід храму в підпорядкування Православної церкви України і мала намір отримати ключі від храму.

"У суботу, 8 квітня, до церкви прийшли прихожани ПЦУ із вимогою до священника УПЦ передати їм ключі від храму. Коли той відмовився це робити, прихожани ПЦУ спробували зайти до храму. В цьому їм почали заважати представники УПЦ. Розпочалася штовханина. Поряд із місцем події перебував місцевий житель, якому раптово стало недобре, і він помер", – йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що слідів насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено. За уточненими даними померлий мав хворобу серця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хреста зірвав з батюшки і кинув на землю.
Відповісти
Брехуни.
Відповісти