На Волинь чекають грози і зливи

На Волинь чекають грози і зливи
Наприкінці тижня на Волині прогнозують зливи та грози, а в кінці місяця очікується незначне похолодання.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини, посилаючись на коментар чергового синоптика Волинського обласного центру з гідрометеорології Надії Голі.

«До кінця тижня в середньому в області температура становитиме вночі 2-7° тепла, а вдень 11-16° тепла. На зламі тижня очікуємо на грози. А температура знизиться на кілька позначок термометра в кінці місяця – 27-28 квітня. Тоді вночі буде 3-4° тепла, а вдень – 10-12° тепла», – прокоментувала вона.

Детальний прогноз на 20-24 квітня:

20 квітня буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці невеликий дощ. Удень без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура в області вночі становитиме 3-8° тепла, вдень – 11-16° тепла. У Луцьку вночі буде 5-7° тепла, вдень – 13-15° тепла.

У п’ятницю, 21 квітня, прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі сягатиме від 2 до 7° тепла, вдень – 11-16° тепла.

Хмарно з проясненнями буде також 22 квітня. Вночі без істотних опадів. Удень місцями невеликий дощ. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – 2-7° тепла, вдень – 11-16° тепла.

У неділю, 23 квітня, очікується мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – 2-7° тепла, вдень – 12-17° тепла.

24 квітня також буде мінлива хмарність. Уночі без істотних опадів. Удень невеликий дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі сягатиме від 5 до 8° тепла, вдень – від 14 до 19° тепла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.