Скандал у Маріуполі: школярі зняли порно. ВІДЕО

Скандал у Маріуполі: школярі зняли порно. ВІДЕО
У Маріуполі троє школярів зняли порноролик, який назвали "дорослою грою".

Відвертий ролик про восьмикласницю та на рік старшого учня знімала їхня ровесниця на мобільний телефон поза стінами школи, але розповсюджували його саме у навчальному закладі, - йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Викладачі звернули увагу на те, що діти збираються групками і жваво обговорюють відео з мобільного. Коли побачили, над чим хихикали діти, то одразу звернулися до адміністрації школи, розповів директор Володимир Стаценко.

Підлітків, які знялися у відвертому ролику, в школі характеризують як сумлінних учнів - і вчилися, і поводилися нормально. Причину такого вчинку намагалися з'ясувати і в міліції.

"Свою поведінку вони пояснюють, як таку дорослу гру. Хтось хотів комусь довести. Пояснюють, що в них не було прямого задуму на створення і тим паче на розповсюдження відеоматеріалів такого характеру", - розповіла прес-офіцер Маріупольської міліції Вікторія Гуц.



Всі учасники відео-полунички – з благополучних родин. Батьки уже перевели їх у інші школи. А мами ровесників не квапляться звинувачувати у пікантному інциденті ані батьків, ані школу.

"Я думаю, що це загальна вина - інтернет, телебачення, кіно та інше", - вважає жителька Маріуполя, мати підлітка Ганна Левченко.

Експерти поки що не вирішили, чи можна вважати вилучене у підлітків відео саме порнографією. Проте міліція відкрила кримінальне провадження.

Актори та режисер забороненого відео ще не досягли підсудного віку, тож за їхню творчість відповідатимуть батьки - їх покарають попереджувальним символічним штрафом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Маріуполь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото ТБ, дебільні серіали... до того доводять, ну і батькам все по барабану!:(
Відповісти
Я б сказав що тут більше інтеренет винен, і неуважність батьків. І їхня ж дурість - "ти в нас вже дорослий", "не веди себе як дитина"; і все одно що мозок в синочка чи дочки ще не дозрів. От і мають щастячко.
Відповісти
Останні новини
Скандал у Маріуполі: школярі зняли порно. ВІДЕО
31 жовтень, 2013, 08:04