Що буде в клубі «ХХІ століття»

Що буде в клубі «ХХІ століття»
Грандіозних та кардинальних новацій у відновленому клубі «ХХІ століття» клієнтам не варто чекати.

«Чесно кажучи, велосипеду ми не винайшли. Головний акцент поставимо на яскравих і оригінальних шоу-програмах, яких лучани ще не бачили», - розповів Волинським новинам арт-директор закладу Володимир Дубчук.

З його слів, у клубі гратимуть лише приїжджі діджеї, адже резиденти нічних клубів, як правило, грають одну й ту ж саму музику, а діджей, який приїде із іншого міста, має зовсім інший підхід.

Організатори обіцяють вразити гостей масштабами клубу та надпотужним звуком.

До слова, відкриття закладу запланували уже на 15 листопада. Розважати гостей запросили музичну групу «Время и стекло» з концертною програмою та шоу-балетом.

Щодо контингенту розважального закладу, то організатори кажуть, що намагатимуться максимально створити атмосферу для людей, які здатні оплатити власний відпочинок. Також обіцяють, що на вході працюватиме жорсткий фейс-контроль.

«Обов'язково будуть вільні входи для дівчат у будні дні та на спеціальні вечірки для хлопців. Кожного дня діятимуть знижки на певні групи товарів», - наголосив Володимир Дубчук.

Окрім цього, за словами арт-директора, дизайнер креативно підійшов до оформлення інтер’єру. У клубі залишили фігури лицарів та героїв фантастичних фільмів, тобто, елементи футуризму поєднали з «декором часів Римської імперії».

І хоча, зі слів Дубчука, повної картинки іще не видно, оскільки тривають ремонтні роботи, утім у порівнянні «із великим сараєм, що там був» - уже затишно і гарно.

«У тій залі є якась душа», - висловився арт-директор.

На запитання, чи не боїться клуб конкуренції, Володимир Дубчук відповів, що конкуренція – це добре й вона повинна бути для того, щоб підштовхнути до створення ідеального та якісного відпочинку.

«Розумієте, у Луцьку тепер буде два великих клуби – «21 століття» та «Опера», тож конкурувати буде важко. Утім, ми сподіваємося, що люди оцінять оновлений клуб, а ностальгія лише покращить настрій тим, хто раніше був частим гостем у закладі», - резюмував арт-директор «старого-нового» клубу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я ще там з класом на збірі дружини переглядав "Иди и смотри"
Відповісти
а я бы и сейчас с удовольствием там это пересмотрела. но в луцке одни заведения для *лядства могут открыть.. а слабо бассейн? и то детский?
Відповісти
Вот бы рок клуб таких масштабов открыли, больше пользы было бы.
Відповісти
Та кому треба той рок клуб? Нормальні пацани з 33-40 будуть раді оновленому клабешнику
Відповісти
та я уже тірюсь де стояти і куди піти....одні клюби... в мене піпіська одна, а клюбів дофіга. краще б завод побудували - я б туди на станок працювати пішла. задовбало всьо
Відповісти
трьошка рулить
Відповісти