На Волині для обміну досвідом побував лікар зі США

На Волині для обміну досвідом побував лікар зі США
У Володимирське територіальне медичне об'єднання завітав із ознайомчим візитом лікар зі Сполучених Штатів Америки Кеннет Вілкінс.

Про це йдеться на сторінці Володимирського МТО.

Медик приїхав в Україну на запрошення генерального директора Володимирського ТМО Тетяни Ващук, яка нещодавно з групою українських медиків відвідала Сполучені Штати для обміну досвідом та налагодження співпраці. Лікар із штату Північна Кароліна ,міста Нью-Берн.

Генеральний директор Володимирського ТМО провела екскурсію американському гостю. Він оглянув різні відділення та сучасні операційні медоб'єднання, а також поспілкувався з пацієнтами і лікарями закладу.

Генеральний директор Володимирського ТМО Тетяна Ващук підкреслює: "Обмін досвідом з міжнародними фахівцями - це прекрасна можливість черпати нову інформацію і постійно розвиватися. Медицина - це сфера, що постійно змінюється, впроваджуються новітні технології лікування пацієнтів. Ми зацікавлені у покращенні якості надання послуг пацієнтам Володимирського ТМО, саме тому такі зустрічі з іноземними спеціалістами є особливо цінними для нас. Працюємо, оновлюємо та переймаємо досвід у найкращих!".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.