Вітчим зарізав названого племінника

Вітчим зарізав названого племінника
У шахтарському Нововолинську через пиятику загинув молодий хлопець – його вдарив ножем сп’янілий від алкоголю та люті 43-річний названий дядько загиблого.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Про трагедію міліціонери дізналися від медиків станції «Швидкої допомоги». Вони констатували смерть молодого хлопця від колото-різаного поранення у серця.

Правоохоронці встановили, 24-річного Юрія вбив 43-річний Ігор – співмешканець господарки оселі.

Як з’ясували слідчі, підозрюваний після того, як провідав свою цивільну дружину у лікарні, повернувся додому та вирішив підняти настрій, перехиливши кілька чарок горілки.

Увечері додому повернулися 17-річний син жінки Павло. Між ними виник конфлікт, внаслідок чого хлопчина пішов із хати до свого двоюрідного брата Юрія. Через деякий час хлопці вирішили разом повернутися.

Удома застали п’яного вітчима, здійняли скандал: мовляв, матір у лікарні, а він розважається. Відтак забрали у нього ключі та вигнали з помешкання. Згодом юнаки вирішили, що ночуватимуть у Юрія, щоби вітчим, бува, не повернувся.

Коли вийшли на вулицю, побачили: Ігор лежить на дорозі. Юрій нахилився, аби перевірити, що з ним. Тоді чоловік вдарив юнака ножем.

Після вчиненого Ігор і Павло передзвонили родичам та повідомили про те, що сталося. Уже рідні викликали карету «Швидкої допомоги», медики якої, на жаль, уже нічого не могли вдіяти.

Проти Ігоря Т. порушено кримінальну справу за умисне вбивство. Підозрюваний арештований та знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського міськвідділу міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юра хай земля тобі буде пухом
Відповісти