З незаконною політагітацією у Луцьку боротимуться муніципали і двірники

З незаконною політагітацією у Луцьку боротимуться муніципали і двірники
Керівника підрозділу луцької муніципальної дружини турбує майбутня виборча кампанія, під час якої місто заклеюватимуть агітацією.

Про це 28 лютого повідомив начальник відділу муніципальної дружини Микола Корнейко на оперативній нараді у Луцькій міській раді.

На його думку, під час парламентських виборчих перегонів штаби політичних сил не надто перейматимуться місцями для агітації, а тому "заклеюватимуть усе місто".

«Але ми знаємо, як з цим боротись. З нами поділились своїм досвідом муніципали з Володимира-Волинського. Там щоранку двірники просто знімають усю рекламу у заборонених місцях. А друк реклами – дорогий. Тому їм невигідно, щоб зривали», – пояснив Корнейко.

Під час наради він також розповів, що минулоріч луцькі муніципали склали 39 протоколів за порушення правил розміщення оголошень. А цьогоріч уже склали 11 таких протоколів.

Штраф за одне оголошення, розміщене у забороненому місці, складає 8,50 гривень. Стараннями муніципалів до міського бюджету надійшло 2, 458 гривень відшкодувань саме з неправомірно розміщених оголошень.

Загалом же, за словами Корнейка, у минулому році муніципали назбирали 80 тисяч гривень штрафів.

Ще одним питанням, яке потребує вирішення, є незаконне розміщення рекламно-інформаційних щитів про проведення в місті різних розважальних заходів.

«Ми підготували листи попереджувального характеру, адресовані керівникам установ, де відбуваються концерти, ярмарки та інші масові заходи, з проханням роз’яснювати організаторам цих заходів правила благоустрою Луцька щодо розміщення та утримання об’єктів зовнішньої реклами. Як правило, організатори цих дійств не з Луцька», – доповів посадовець.

Однак доповідь Миколи Корнейка не влаштувала заступника міського голови Луцька Святослава Кравчука. Він зазначив, що незадоволений роботою відділу муніципальної дружини мерії.

«За рік практично нічого не зроблено. Є муніципали, а роботи не видно», – висловився він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З незаконною політагітацією у Луцьку боротимуться муніципали і двірники
28 лютий, 2012, 10:27