Луценко сидітиме в «міліцейській» колонії зі Зваричем

Луценко сидітиме в «міліцейській» колонії зі Зваричем
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, засуджений до 4 років в’язниці, як колишній міліціонер відбуватиме термін в Менській виправній колонії на Чернігівщині.

Про це інформує ТСН.

Колонія сформована ще в 1981 році, спочатку в ній містилися звичайні в'язні. В середині 1990-х керівництво Пенітенціарної служби вирішило перепрофілювати її під ув'язнених, які працювали в органах МВС. По суті, Менська колонія - звичайна зона, хоча кімнати, де живуть засуджені, більше нагадують армійські казарми, а не тюремні камери.

На території колонії є автомайстерня і меблеві цехи. Як тільки Луценко потрапить на зону, йому запропонують або лагодити авто, або столярувати. Екс-міністр може відмовитися, вибравши собі, наприклад, нескладну працю в бібліотеці або ж не працювати взагалі.

Слід зазначити, що в колонії містять не тільки колишніх міліціонерів, але й інших силовиків - податківців, прикордонників, співробітників СБУ та МНС, внутрішніх військ. Туди ж потрапить суддя-«колядник» Ігор Зварич і деякі члени так званої «банди Гончарова» - працівники міліції, які викрадали людей, щоб отримати за них викуп.

Як відомо, 27 лютого Печерський райсуд Києва визнав винним екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у скоєнні посадових злочинів і засудив до 4 років тюремного ув'язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луценко сидітиме в «міліцейській» колонії зі Зваричем
28 лютий, 2012, 10:47