Як продати дитячий одяг через інтернет*

Як продати дитячий одяг через інтернет*
Маля швидко росте, а разом з цим у шафі збільшується кількість одягу, який дитині вже малий. Дитячі речі можна вигідно продати, виставивши лоти на дошці безкоштовних оголошень в інтернеті.

Одним із зручних місць для онлайн-продажу є маркетплейс «Інтернет-Ринок», де можна безкоштовно подати оголошення про продаж різних вживаних речей, в тому числі дитячого одягу, взуття, іграшок. Про особливості торгівлі на цьому майданчику розповімо далі.

Як подати нове оголошення на онлайн-ринку


Сайт максимально зручний та інтуїтивно зрозумілий для продавця. Потрібно натиснути кнопку «Подати оголошення» на головній сторінці вебресурсу. Далі заповнювати картку товару.

Припустимо, що ви виставляєте на продаж дитячий комбінезон або чоботи. Перше, що потрібно – заповнити рядок із заголовком майбутнього оголошення.

«Чим оригінальнішою та цікавішою буде назва, тим більше уваги приверне ваше оголошення», – радять фахівці маркетплейсу «Інтернет-Ринок».

Далі потрібно вибрати відповідну категорію для розміщення оголошення та додати розширений опис. Оскільки це ношена річ, рекомендують максимально точно описати її стан, дефекти, якщо є, або, навпаки, підкреслити факт, що річ майже неношена. А також вказати розмір та заміри речі, які покупець зможе звірити з параметрами своєї дитини, аби не прогадати з розміром.

Потім – завантажити фото виробу. Щоб потенційний покупець зміг звʼязатися з вами, додайте контактні дані.

Як продати річ швидше


Інтернет-маркетплейс – популярне місце для торгівлі та шопінгу, тому тут дуже багато оголошень з різним крамом. Адміністрація сайту пропонує продавцям скористатися додатковим платними опціями, щоб збільшити видимість оголошень серед великого асортименту на сайті.

Зокрема, можна підняти обʼяву на початок списку у категорії серед схожих лотів або ж виділити її кольором, щоб текст вигідно виділявся на тлі інших пропозицій.

Скільки речей можна продати на маркетплейсі


Кожен продавець може розмістити 5 безкоштовних оголошень про продаж різних товарів. Якщо хочете більше, потрібно платити за кожну наступну обʼяву.

Будьте готові відповідати на запитання та надавати додаткову інформацію потенційним покупцям, які точно будуть уточнювати заміри, реальний колір речі та її стан, навіть торгуватися. Ввічливість та оперативні відповіді позитивно вплинуть на вашу репутацію як продавця та допоможуть швидко розвантажити шафу, продавши речі, які дитині вже малі.

Отже, продаж вживаного дитячого одягу на маркетплейсі «Інтернет-Ринок» є ефективним способом позбутися непотрібних речей у гарному стані й заробити гроші. Завдяки простоті та зручності розміщення оголошень на сайті, а також доступним опціям підвищення видимості лотів, продавець отримує чудову можливість швидко та вигідно продати будь-які речі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.