Хто на джипах, крім губернатора, їздить? - Клімчук про базарників

Хто на джипах, крім губернатора, їздить? - Клімчук про базарників
Найменшу заробітну плату отримують працівники галузі АПК, торгівлі, ремонту автомобілів, виготовлення побутових виробів та предметів особистого вжитку, а також сфери готельного та ресторанного бізнесу.

Про це під час засідання колегії облдержадміністрації розповів заступник голови ОДА Едуард Стоєв.

За його словами, протягом 2011 року в області створено приблизно 21 тисячу робочих місць. Середньомісячна зарплата штатних працівників минулоріч в області становила 1994 гривні, і в порівняні з 2010 роком зросла на 17,9 %.

Найнижча заробітна плата залишається в галузі АПК, суб’єктів господарювання, які займаються торгівлею, ремонтом автомобілів, виготовленням побутових виробів та предметів особистого вжитку. Також низьку зарплату платять в сфері готельного та ресторанного бізнесу.

Губернатор Волині Борис Клімчук, коментуючи цю ситуацію, сказав, що в цих галузях «нам допоможе встановлення терміналів», які планують оформити в першій половині 2012 року.

«Облік грошей, касовий облік, який спонукатиме цих людей зрозуміти, що з державою треба вести себе порядно. Думаю, що це допоможе. Але бізнеси і власники мають бути до цього готові. Тут ховатись не получиться», - сказав Клімчук.

«Двадцять років абсолютно пільгового режиму, ніде в світі такого режиму не має для цих видів бізнесу. Усе собі, любимому. Хто на джипах-мерседесах, крім губернатора і посла колишнього, їздить? Люди з базару, в основному», - зауважив він.

До слова, Едуард Стоєв повідомив, що за підсумками минулого року фінансовий результат підприємств Волині становить 712,7 мільйона гривень прибутку. Також більшість обласних підприємств (61,6%) в результаті своєї діяльності одержали прибуток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все таки розумний мужик Клімчук. Все правильно каже.
Відповісти
да, базарники бабла багато мають! канєшно не всі, але ті хто мають по кілька точок на ринку, то майже ні в чому собі не відповляють!
Відповісти