Через «Кредобанк» Волинь втратила мільйони гривень інвестицій

Через «Кредобанк» Волинь втратила мільйони гривень інвестицій
Минулоріч Волинь втратила 80 мільйонів гривень прямих іноземних інвестицій через перереєстрацію центрального офісу банку «Кредобанк».

Про це під час колегії облдержадміністрації повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Заступник губернатора області Едуард Стоєв, доповідаючи про хід виконання Програми економічного і соціального розвиту в області за 2011 рік, зазначив, що минулоріч в область залучено 27,4 мільйона доларів США прямих іноземних інвестицій. Найбільше їх, за його словами, надійшло в міста Луцьк, Ковель, Нововолинськ та Луцький район.

Борис Клімчук перебив свого заступника та сказав, що в середині 2011 року Волинь втратила прямих іноземних інвестицій у сумі 80 мільйонів гривень.

«Була ситуація на одному із засідань ради регіонів. Область покритикували за те, що Волинь найбільше втратила іноземних інвестицій. Я потім виступав і кажу: пане президенте, як несправедливо влаштований цей світ: комусь, як мені, страшенно не везе, а комусь як Попову (Олександр Попов – голова Київської міської державної адміністрації, – ред.) чорт дітей колише», – розповів Клімчук.

Він зауважив, що центральний офіс банку «Кредобанк», який був зареєстрований в Луцьку, перереєструвався у Київ, і, відповідно, туди відправились й інвестиції.

«Але я кажу: мій президенте, добре, що ці гроші залишились в Україні», – додав волинський губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Але я кажу: мій президенте..."

Але ж і підлабузник...
Руку йому цілує?
Відповісти
Вірно каже Борис Петрович! Україна має Президента! і це факт беззаперечний! нам потрібно це визнати і розуміти! адже незалежно від політичної приналежності - Янукович Президент України, а відповідно НАШ Президент! і від нашого ставлення і поваги до Президента залежить наша позиція на міжнародній арені!
Відповісти
а щодо політики і діяльності "КРЕДОБАНКУ" то тут дуже багато запитань...
Відповісти
Останні новини
Через «Кредобанк» Волинь втратила мільйони гривень інвестицій
28 лютий, 2012, 15:07