ПР оголосила про масову «чистку» своїх лав

ПР оголосила про масову «чистку» своїх лав
Партія регіонів повинна швидко та ефективно позбавлятися від людей, замішаних у корупційних діяннях – про це сказав в інтерв’ю Секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Клюєв.

Як інформує УНН, Клюєв у такий спосіб прокоментував інформацію про можливу причетність депутатів Херсонської міськради до протиправних дій.

«Це питання принципове. Партія регіонів повинна дуже жорстко підходити до тих однопартійців, про яких підтвердилася інформація, що вони переступили закон», - сказав він.

За словами Клюєва, корупція дуже сильно заважає Україні ефективно розвиватися, тому її мінімізація - один з ключових пріоритетів влади.

«Боротьба з корупцією, хабарництвом та рейдерством не повинна мати політичного забарвлення. Надзвичайно важливо, щоб всі знали, що вони рівні перед законом, незважаючи на особи, посади та партійну приналежність», - сказав Секретар РНБО України.

Він заявив, що мінімізація корупції відбувається за двома напрямками.

«З одного боку - створення законодавчих правил і процедур, які значно скорочують самі можливості для чиновників займатися корупцією», - зазначив Андрій Клюєв, додавши, що йдеться, в тому числі про дерегуляцію економіки і реформи сфери адміністративних послуг.

Із іншого боку - результатом реформи правоохоронних органів має стати підвищення ефективності їх роботи, а реформи судової системи - кардинальне зменшення корупції в судах, сказав Андрій Клюєв.

Відповідаючи на запитання журналіста, він заявив, що вітає ініціативу голови Партії регіонів Миколи Азарова передати справу про дії однопартійців з Херсона на розгляд партійної Контрольної комісії.

Він висловив упевненість, що Партія регіонів не стане прикривати тих однопартійців, які переступили закон.

«Упевнений, що цей випадок стане прикладом для інших членів Партії регіонів», - заявив Секретар РНБО.

Нагадаємо, Микола Азаров пообіцяв виключити з Партії регіонів депутатів Херсонської міськради, які підозрюються в протиправних діях, якщо відповідна інформація підтвердиться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опосередковане підтвердження внутрішнього протистояння в ПР?!
Відповісти