Губернатор оцінив роботу фінуправління області на «відмінно»

Губернатор оцінив роботу фінуправління області на «відмінно»
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук похвалив начальника обласного фінансового управління Ігоря Никитюка за «шоколадну ситуацію» із погашенням короткострокових позик і загалом за фінансову дисципліну в області.

Про це йшлося 28 лютого під час засідання колегії облдержадміністрації.

За словами Ігоря Никитюка, бюджет області за доходами загального та спеціального фондів у 2011 році виконано на 107%. І понадпланово до бюджету надійшло 77 мільйонів гривень доходів.

Щодо місцевих бюджетів, то, як зазначив Никитюк, із загальним фондом до затверджених показників на 2011 рік вони виконані на всі 100%.

Також під час доповіді головний фінансист Волині сказав, що минулоріч 195 бюджетів області брали короткострокові позики, які вже до 1 грудня вправно погасили.

«У тебе такої «шоколадної» ситуації не було. Такої фінансової дисципліни. До 1 грудня всі позички погашені. Вищий пілотаж! Ти подивись, що в інших областях робиться. Тут просто порядні люди, позичають, а потім віддають. Навіть коли Шиба (Богдан Шиба – екс-мер Луцька, - ред.) позичає, то Романюк (Микола Романюк – луцький міський голова, - ред.) віддає», - прокоментував вищезгадані дані губернатор Волині Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Губернатор оцінив роботу фінуправління області на «відмінно»
28 лютий, 2012, 16:52