Скандал у горохівській «Батьківщині»: хто кого звідки виганяє?

Скандал у горохівській «Батьківщині»: хто кого звідки виганяє?
Депутат Горохівської районної ради Наталія Нечипорук стверджує, що захотіла вийти з партії «Батьківщина» не під тиском директора школи, де працює, а через власні переконання. Натомість її партійний керівник запевняє, що на власні вуха чув від Нечипорук: «мені сказали – або на біржу, або з партії».

Нагадаємо, 23 лютого ВолиньPost опублікував повідомлення прес-служби обласного осередку партії «Батьківщина» про те, що двоє вчителів – членів ВО «Батьківщина» написали заяви про свій вихід з партії під тиском директора школи.

Як ішлося у повідомленні партії, такий тиск на депутатів-тимошенківців стали чинити після того, як на останній сесії Горохівської районної ради депутати не дали згоди на передачу повноважень райдержадміністрації на управління майном спільної власності територіальної громади. Тоді, мовляв, фракція «Батьківщина» не дала жодного голосу «за» таке рішення.

Голова Горохівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Василь Пащук, керівник фракції «Батьківщина» у Горохівській районній раді повідомив, що заступник директора Холонівської школи Наталія Нечипорук, депутат Горохівської районної ради, член фракції «Батьківщина», подала заяву про вихід з партії. Нечипорук пояснила це тим, що змушена зробити такий крок під тиском директора школи Руслана Стадника.

«Мене ніхто не змушував», - депутат Нечипорук

28 лютого в редакцію ВолиньPost зателефонувала жінка, яка назвалася депутатом райради Наталією Нечипорук.

«Те, що написано, що мене викликав директор школи до себе в кабінет разом з вчителькою і пригрозив, щоб ми писали заяви на вихід з партії, – неправда», – заявила вона.

«Директор не викликав нікого, нікому нічого не говорив. Такого не було. І взагалі я 14 років з директором працюю, і ще мене директор школи «на коврик» не викликав ніколи. В нас не такі методи роботи», – запевнила Наталія Нечипорук.

Жінка повідомила, що написала заяву про вихід ще 15 лютого. (згадана сесія райради відбулася 14 лютого).

Щодо причин рішення покинути лави «Батьківщини» депутат заявила, що ними стала незгода з деякими рішеннями і вчинками керівника районної парторганізації: «Це мотиви такі… особисті. Відносно керівника районної партійної організації. Мене не змушував ніхто».

«Мене ображає така нагла брехня», – голова Горохівської парторганізації Пащук

Голова Горохівської районної організації ВО «Батьківщина» Василь Пащук натомість стверджує, що заяву про вихід з партії Нечипорук написала 22 лютого, проте датувала її 15-тим числом і попросила, аби прийняли «заднім числом».

«Вона 22 числа прийшла і попросила написати заяву… І коли вона почала писати заяву, то просить: дозвольте мені 15-тим написати. Тому що мене там мучать, щось казали, а я пообіцяла, що я вже 15-го числа вийшла… А мені треба дитину вчити… А мені сказав директор, що «або на біржу, або з партії»… І так далі, і так далі. То я кажу: мені все рівно, коли ти вийдеш. Чи 22-го, чи 15-го», – розповів Василь Пащук

І лише коли прес-служба обласної організації поширила, зі слів Пащука, інформацію про цю ситуацію, Нечипорук стала заявляти, що такого не було – стверджує керівник районної парторганізації.

«Тепер же, коли я оце дозволив їй зробити 15-тим, тепер я починаю чути, що «ви брехун, Василь Іванович, я вийшла 15-го». Вона мені говорить: «Я 15-го вийшла в зв’язку з незгодою з вашим керівництвом», і так далі, і так далі. Прямо в очі. Мене нічого так не ображає, як така, грубо кажучи, нагла брехня», » сказав Пащук.

Василь Пащук повідомив, що загалом заяви про вихід з партії «Батьківщина» подали троє вчителів Холонівської школи – заступник директора Наталія Нечипорук, а також вчителі Людмила Кіналь і Ярослава Рубель.

«Рубель написала заяву 23-го. Але ніяк не коментувала – каже: «я не буду коментувати – і вам буде краще і мені. Так сказала», – розповів Пащук.

Василь Пащук повідомив, що рішення про виключення Нечипорук з партії бюро районної організації прийматиме на своєму засіданні, що відбудеться, скоріше за все, у першій декаді березня.

Окрім того, голова парторганізації запропонував Нечипорук скласти депутатські повноваження як депутат, обраний за партійним списком. Нечипорук відмовилася це робити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да, хай взагалі з депутатства йде. Лижу д...пу тому кому потрібно. Вчителька. Ганьба і сором.
Відповісти
Підозрюю, що автор цього повідомлення: http://varta.lutsk.ua/?p=1&id=4969 був поінформований про майбутній сценарій і перебіг подій, або ж сам його й спланував.
Відповісти
А часто до Вас в редакцію телефонують депутати з такого приводу?
Відповісти
Не має сумнівів, що ця вчителька поступилась під силою тиску. Але не вже вона не усвідомлює, що це вже далеко не її особиста справа. Саме завдяки таким як вона є такі як її директор та ця голова РДА. Вона не партію зрадила, вона зрадила своїх дітей, родичів, сусідів, колег і т.д. Якщо не згідна з керівництвом хай складе не лише партквиток, але й депутатський мандат...
Відповісти
Ви друкуєте тільки те, що вигідно вам. Не обливайте людей брудом у Великий Піст! Я вчителька і буду вчити дітей, а "копирсання у брудній білизні" нехай залишиться вам. Не ваш суд головний, а Божий! Прошу вас, залиште мене у спокої!!!
Відповісти
Повірте, п. Нечипорук, не Вас винять, просто Ви стали знаряддям в чухох й брудних руках. Підніміться вище цього всього, вчіть дітей, припускаю це Ваш поклик. Написали заяву про вихід з ВО "Батьківщина" - добре, а тепер ще й напишіть заяву про складання депутатських повноважень. Докажцть, що Ви не є знаряддям в руках тих, хто прагне захопити все, хто уявляє себе царем і богом.
Відповісти
Чому ви вчепилися її одну? Наскільки я знаю з Батьківщини вийшов один депутат осіню і пішов до партії регіонів. Він здав свій депутатський мандат? чому тихо??? Що домовились?
Відповісти
мовчать тому що батьківщина з Пащуком його на голову ради висувала. А коли кандидатура не пройшла то подався висуванець в регіони там іншу але ж посаду запропонували. Тому п. Пащук і мовчать. А на черзі ціла партія виходців із БЮТу причому далеко не тільки із вчителів. Називається старий пердун Пащук і тут докерувався. Ну не йде йому керування, все за що не береться - все розвалюється, навіть якщо до нього працювало роками.
Відповісти
Баба є баба. Усе на емоціях. Кудись лізе, потім щось плете, прикривається біблією. Сиди вдома, вари борщ, не бери грошей, не лізь у владу.
Відповісти
Ганьба,п.Нечипорук Н.В,але цей сморід продовжує крокувати з приходом ПР Горохівщиною та Україною.Шкода людей ,які втрачають честь через тваринний страх.Зарий свій страх разом з головою- як той страус-хай після цього буде краще твоїм дітям від того *покращення* що вже наступило вчора за допомогою ПР.
Відповісти
Останні новини
Скандал у горохівській «Батьківщині»: хто кого звідки виганяє?
28 лютий, 2012, 16:56