На Волині водій вантажівки наїхав на камінь та злетів у кювет. ФОТО

На Волині водій вантажівки наїхав на камінь та злетів у кювет. ФОТО
На Волині водій наїхав на камінь та злетів у кювет: вчора, 23 серпня, трапилась ДТП за участі вантажівки.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Вчора близько 17-ї години патрульним міста Ковель надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М07 Київ — Ковель — Ягодин.

Екіпаж поліцейських негайно відправився на місце автопригоди. Інспектори встановили, що 31-річний водій, керуючи вантажівкою Volvo з напівпричіпом, не був уважний, не стежив за зміною дорожньої обстановки та не дотримався безпечної швидкості руху. Внаслідок цього він наїхав на перешкоду — камінь, через що пошкодив переднє ліве колесо та здійснив з’їзд в кювет.


Транспортний засіб перекинувся та зазнав механічних пошкоджень. Сам же чоловік, на щастя, не травмувався. На нього патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В першу чергу потрібно було скласти протокол на того, хто обслуговує дорогу. Що це за така перешкода на дорозі - камінь? Чому його ніхто не прибрав з середини проїжджої частини (бо ж наїхав лівим колесом)? В нас взагалі ніхто за дорогами оперативно не слідкує. Звісно, легше повісити всю вину на водія, хоча ситуація неоднозначна. Цілком міг не помітити в дорожніх умовах, які були в цей день, такої "перешкоди" на цій ділянці дороги.
Відповісти