Депутат Волиньради вирішив «підштовхнути» губернатора Волині

Депутат Волиньради вирішив «підштовхнути» губернатора Волині
Деякі села не мають транспортного сполучення із райцентрами, а перевізники їздять переважно на «козирних» маршрутах, – каже депутат Волиньради Ігор Гузь.

Про це він розповів під час 2-го пленарного засідання 22-ої сесії облради 13 листопада.

Ігор Гузь зазначив, що хоче «підштовхнути» голову Волинської ОДА Бориса Клімчука до вирішення питання транспортного сполучення між селом Небіжка і Луцьком, селом Щедрогір із Ратним та селом Сьомаки із Старою Вижвою.

«Я хочу вам допомогти», – звернувся до губернатора Ігор Гузь.

З його слів, від села Небіжка до Луцька – 12 кілометрів, які через відсутність маршрутки деякі люди долають пішки. «Це ж не 33 і не 23 рік. Треба вирішити це питання», – додав Гузь. Така ж ситуація, мовляв, і з іншими селами.

На думку депутата, робота начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Леоніда Кирильчука у цьому питанні – неефективна.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: СЕЛО НА ВОЛИНІ «ВІДРІЗАЛИ» ВІД СВІТУ

Окрім того, Гузь додав, що звертався за інформацією в управління щодо цього і побачив, що є «козирні» перевізники, що обслуговують «самі козирні» маршрути типу «Ковель – Луцьк» чи «Луцьк – Світязь».

«Я розумію, що ми будуємо капіталізм, але є десятки таких сіл, де немає сполучення з райцентрами. Треба розібратися хоча б з цими трьома селами», – зазначив Ігор Гузь.

Також депутат попрохав на черговій сесії заслухати інформацію Леоніда Кирильчука щодо роботи перевізників в області. А Бориса Клімчука – спробувати вирішити проблему.

Губернатор Волині ж відповів на запит Гузя тим, що визнав: справді, є деякі проблеми. І щодо роботи управління інфраструктури він «свої висновки зробить».

А щоб допомогти людям якомога швидше, Клімчук запропонував з такими проблемами не чекати сесій, а звертатися до нього «оперативно». «Дзвоніть, відсилайте е-мейли», – порадив очільник ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"На думку депутата, робота начальника управління інфраструктури та туризму Волинської ОДА Леоніда Кирильчука у цьому питанні – неефективна". Ігор ти не правий - ефективніше Льоні відкатів ніхто не бере!
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради вирішив «підштовхнути» губернатора Волині
13 листопад, 2013, 11:02