Єремеєв не вірить у ефективність земельної реформи

Єремеєв не вірить у ефективність земельної реформи
Той метод, яким сьогодні в Україні намагаються впровадити земельну реформу – неефективний і веде «у глухий кут», - вважає політик і бізнесмен Ігор Єремеєв.

Про це він заявив у своєму інтерв’ю.

«При такому підході ні звичайні селяни, ні фермерські господарства, ні великі аграрні компанії, які, між іншим, зараз платять більше 2 млрд грн. соціальних відрахувань на розвиток села, розвиватися не будуть», - вважає він.

«Буксує» навіть одна з найбільш фінансованих програм – Програма видачі держактів на землю в сільській місцевості та розвитку системи кадастру. В рамках цього проекту обмін сертифікатів на держакти на право власності на землю завершується, проте в Україні лише 8% від загального числа власників сертифікатів скористалися правом на безкоштовне отримання такого держакта. Про який цивілізований ринок землі в такій ситуації може йти мова?», - ставить риторичне питання Ігор Єремеєв.

«До цієї проблеми приєдналася ще плутанина, що виникла навколо обговорюваного зараз в Парламенті законопроекту «Про ринок землі». До нього вже більше 1200 поправок, і в якому вигляді і коли він буде прийнятий – абсолютно не ясно», - вважає він.

«Ситуація нагадує старий анекдот: що б радянський завод не виробляв – у нього все одно виходить кулемет. Яку б реформу у нас на державному рівні не ініціювали – при її доопрацюванні на різних чиновницьких рівнях з'являються зміни, ініціативи, пронизані можливостями для самих чиновників!», - заявив Ігор Єремеєв.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ'Ю З ІГОРЕМ ЄРЕМЕЄВИМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно не вірить! так нагло роздавати задарма землю - це просто злочин!
Відповісти
Яку б реформу у нас на державному рівні не ініціювали – при її доопрацюванні на різних чиновницьких рівнях з'являються зміни, ініціативи, пронизані можливостями для самих чиновників!
А ЧОГО Ж У НАС ТАК ВИХОДИТЬ? БО НЕМА КОМПЕТЕНТНИХ ЛЮДЕЙ СЕРЕД ПОЛІТИКІВ. ТІЛЬКИ "РОДИНА" ЯНУКОВИЧА У ВЛАДІ.
Відповісти
Останні новини
Єремеєв не вірить у ефективність земельної реформи
29 лютий, 2012, 11:23