29 лютого народилися менше 1% людей

29 лютого народилися менше 1% людей
Народитися 29 лютого – велика рідкість: всього таких людей у світі – близько 4 мільйонів, а це менше 1% населення Землі.

Про це розповідає Телеканал новин 24.

Нумерологи кажуть, що ці люди унікальні, які мають містичну можливість виходити за рамки звичного. І хоча доля у кожного різна, переконують, їм однозначно пощастило.

«Їм всім пощастило тільки тим, що у них є більше можливостей вийти і зв'язатися безпосередньо з космосом, і отримувати більше інформації високого рівня. І їх дар, їх власні можливості, розвиваються вище, вище, більше, сильніше і мають вплив на інших людей», – каже нумеролог Тамара Полякова.

А от астрологи впевнені, що народитися 29-го – це і добре, і погано. Такі люди дійсно особливі, саме тим, що постійно налаштовані на оточуючих, тому про себе часто забувають.

Церква ж 29 лютого особливим днем не визнає. Якоїсь особливості народжених у цей день теж.

«Спроби приурочити дату свого народження до якоїсь обраності або зумовленості – це завжди може бути пов'язано з самоствердженням в марнославстві і гордості, що, звичайно, церква не вітає. Якщо людина талановита, якщо вона готова старанно працює на тому терені, який собі обрала, то вона чогось доб'ється, але ні в якому разі не завдяки тому, що народилася 29 чи 1, або 32-го», – вважає священик Владислав Береговий.

Серед відомих осіб, які мають відношення до України, цього дня народилися політик Олександр Мороз та колишній головний тренер футбольної збірної України Йожеф Сабо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для боягузів. Високосний рік - цифра не магічна. Зайвий день лютого додається раз в 4 роки тому, що астрономічна доба має не 24 години, а 23 години, 56 хвилин і 4 секунди. Рік триває 365 днів і 6 годин. Менше вірте ектстрасенсам - це брехуни, сволочі, здирники і покидьки суспільства.
Відповісти