Що роблять пожежники, аби люди не поспалювали собі хат. ФОТО

Що роблять пожежники, аби люди не поспалювали собі хат. ФОТО
Пожежники перевіряють хати і церкви та роздають папірці з правилами протипожежної безпеки: кажуть, в опалювальний сезон ризик пожеж в житловому секторі набагато вищий.

Як правило, вогонь в хатах виникає яерез порушення експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання, кажуть в ДСНС Волині.

Для запобігання пожежам та загибелі людей, а також задля перевірки протипожежного стану у житловому секторі працівники управління ДСНС у Волинській області вирушили у чергові рейдові перевірки.

Практика засвідчує, що в оселях одиноких громадян та осіб існує значний ризик виникнення пожеж.

14 листопада рятувальники у Любешівському районі вручили селянам та представникам місцевого самоврядування матеріали із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог, наголошували, що про складну пожежонебезпечну ситуацію повинен бути поінформований кожен.

Навідалися і до одиноких та престарілих громадян, вручили їм листівки з протипожежними правилами, нагадали про необхідність бути пильними.

Співробітники ДСНС завітали також до учнів молодших класів загальноосвітньої школи 1-3 ступенів села Підкормілля Любешівського району, де прочитали дітям лекцію з протипожежної безпеки.

А також організували зустріч з благочинним Любешівського округу протоієреєм Анатолієм, оглянули церкву Різдва Богородиці у селі Зарудчі Любешівського району.
Подібні рейдові перевірки триватимуть в області й надалі – наголошують рятувальники.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що роблять пожежники, аби люди не поспалювали собі хат. ФОТО
17 листопад, 2013, 12:59