Прикордонники склали військову присягу в Луцьку

Прикордонники склали військову присягу в Луцьку
Військовослужбовці, призвані на службу до Волинського прикордонного загону, склали присягу на вірність Україні.

Про це повідомляє пресслужба загону.

Перед бойовими товаришами, прикордонники присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народові.

У строю серед новобранців Дмитро Смоленський. Чоловік за освітою юрист, має 18 років юридичного стажу. Працював викладачем кримінології, останні п’ять років займався адвокатською діяльністю. Нині ж вирішив доєднатися до прикордонників аби боронити кордони рідної землі. Для Дмитра це вже друга присяга, перша була адвокатська.

«Між ними є дещо спільне, зокрема в частині дотримання і виконання Конституції та законів України. Присяга адвокатська покликана забезпечувати, реалізовувати й захищати права і свободи громадян, військова – захищати Батьківщину та її народ. Я прийняв однозначне рішення про те, що маю долучитися до загальної справи захисту своєї країни та бути причетним до нашої Перемоги!» - каже Дмитро.

«Ми ж запрошуємо громадян доєднатися до лав Держприкордонслужби та принагідно нагадуємо, що триває набір на військову службу за контрактом і по мобілізації у прикордонні підрозділи Волинського загону. Усіх охочих просимо звертатися до відділу комплектування телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6», - повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.