Мер відхилив прокурорський протест на призначення керівника «молодіжки»

Мер відхилив прокурорський протест на призначення керівника «молодіжки»
Луцький міський голова Микола Романюк відхилив протест прокуратури щодо порушень умов конкурсу для визначення керівника управління молодіжної політики і спорту міськради та призначив на цю посаду Леоніда Лабу.

Про це мер заявив 29 лютого під час сесії міської ради на запитання депутата Павла Данильчука.

Нагадаємо, що призначення Леоніда Лаби прокуратура міста визнала незаконним.

Проти призначення Леоніда Лаби – сина депутата Луцької міської ради від Партії регіонів Леоніда Лаби – протестували представники громадських організацій Луцька. Вони підписали відкрите звернення до міського голови Миколи Романюка з вимогою не брати на роботу сина депутата Леоніда Лабу і провести новий конкурс на посаду начальника відділу сім’ї та молоді.

А 20 грудня депутатська комісія Луцької міської ради з питань молодіжної політики рекомендувала міському голові Миколі Романюку скасувати результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління у справах сім’ї та молоді та оголосити новий.

«Я ні в якому разі не хотів би, аби політика і політичні питання прив’язували до міськради. А тут є політика – це однозначно. Частина молодіжних організацій, яка приходила з вами (з Павлом Данильчуком, - ред.), після того казали: можна, ми прийдемо без Данильчука, ми хочемо, аби Лаба працював», - прокоментував Романюк.

«Він (Леонід Лаба, - ред.) на сьогодні працює. І працює нормально з молодіжними організаціями. Не всім молодіжним організаціям це подобається. Але відбувся конкурс. На конкурсних засадах він пройшов конкурс. І на конкурсних засадах він призначений на посаду», - додав міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Готовий поспорити, що прокуратура не подасть до суду, як це було зроблено щодо червоних прапорів. тепер доречно дати депутатське звернення до прокуратури щодо подання позову до суду. Правда рішення заздалегідь відоме, якщо й подадуть до суду, то так, щоб його програти.
Відповісти
Останні новини
Мер відхилив прокурорський протест на призначення керівника «молодіжки»
29 лютий, 2012, 16:30