У чому тут історичність моменту? - Азаров про відмову від підписання Угоди

У чому тут історичність моменту? - Азаров про відмову від підписання Угоди
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що Україна має повне право прийняти рішення про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Хоча колись, ймовірно, це буде можливим, пише Дзеркало тижня.

"Україна зараз проявила свою власну думку. Переговори про укладення цієї угоди велися п'ять років, а вона могла бути підписана в 2010 році, в 2011, в 2012 і в 2013. Були різні причини, через які вона відкладалася, і ніхто з цього не робив ніякої сенсації, тому що вона відкладалися не з нашої причини. А тепер вона були відкладена по нашій причині. Так у чому тут історичність моменту?", - сказав він в ефірі програми "Шустер live" у п'ятницю, 22 листопада.

Прем'єр висловив упевненість, що пройде якийсь час, будуть усунені спірні питання, які на сьогоднішній день є для України життєво важливими і тоді і буде підписано Угоду.

"Чому ми не в праві прийняти те рішення, яке на сьогоднішній момент відповідає нашим національним інтересам", - зазначив він.

Нагадаємо, в четвер стало відомо про рішення уряду призупинити процес підготовки до укладання асоціацію між Україною та ЄС.

Як зазначається в розпорядженні, призупинення потрібна для "більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які необхідно здійснити для відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямків торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією".

Український уряд має намір "запропонувати Європейському Союзу та Російської Федерації утворити комісію на тристоронній основі для обробки комплексу питань, спрямованих на відновлення втрачених обсягів виробництва".

У Кремлі вже заявили про готовність до тристоронніх переговорів з Україною і ЄС з торговельно-економічної тематики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вся історичність моменту полягає в тому, що злодюги і "кровосісі" скоро будуть за гратами...
Відповісти
Слухаючи того пустобреха Азарова ,постає таке просте питання :Всі підприємства в Украіні в приватній власності ,зарплата копійчана ,то де поділись гроші на модернізацію ,за ці роки можна було декілька раз модернізувати підприємства ,а на вивозити гроші за кордон .Бреше Азаров як собака ,ім вигідний цей безлад ,бо ше хочуть половити рибку в мутній воді нашоі гнилоі економіки і що можна чекати від засланого Москвою агента .
Відповісти
Азаров - калузький ассесор, який працює давно на побігеньках у злодіів!
Відповісти
Останні новини
У чому тут історичність моменту? - Азаров про відмову від підписання Угоди
23 листопад, 2013, 10:01