Повідомили, коли в Україні випаде сніг

Повідомили, коли в Україні випаде сніг
Справжньої зими зі снігом українцям варто очікувати в останні дні осені.

Про це в ході прес-конференції в Києві розповів заступник директора Гідрометцентру України Анатолій Прокопенко, повідомляє Главное.

«27 листопада буде метеорологічна перерва. У цей день інтенсивність опадів знизиться. У той же час температура повітря також знизиться. На заході України буде -2, -7 градусів. На решті території України від -3 до +4 градусів. Дещо підвищиться температура в Криму та Приазов'ї, протягом доби буде 0, 7 градусів », - розповів він.

Прокопенко також розповів, які погодні умови будуть в кінці місяця.

«Наступна складна метеорологічна ситуація можлива 28-30 листопада. Саме в цей час, за попередніми розрахунками, ми очікуємо, що 28 числа в північних областях, а 29 і 30 листопада по всій території України буде переміщатися циклон з півночі Скандинавії. Він зумовить опади практично на всій території України, у вигляді снігу та мокрого снігу, а на півдні пройдуть дощі, які поступово все одно перетворяться на мокрий сніг. Температура в цей період буде коливатися від - 3 до +4 . Через це циклону буде посилення вітру до 15-22 м/с», - підсумував метеоролог.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"27 листопада буде метеорологічний перерву. Кілька підвищиться температура в Криму та Приазов'ї,.." Що за БЕЗГРАМОТНІСТЬ У СТАТТІ?
Відповісти
як можна що не буде снігу то модератор вможе показати що ви в як може бути снігу........................... привіт майдану иялинку такого не треба робити +4 -2 -7 якщо мороз
Відповісти
Побачимо
Відповісти
очень даже интересно
обращайтесь
Відповісти