Мерія Луцька шукатиме нове місце для Центру безпритульних

Мерія Луцька шукатиме нове місце для Центру безпритульних
Влада Луцька передумала облаштовувати Центр для безпритульних в мікрорайоні Вересневе.

Таке рішення міський голова Микола Романюк ухвалив після акції протесту місцевих жителів, - пише IA ZIK з посиланням на відділ інформаційної роботи міськради.

Луцький мер заявив, що центру реінтеграції бездомних громадян у мікрорайоні Вересневе не буде. Міський голова додав, що, дійсно, необхідно розповідати людям про кроки влади.

За словами Романюка, у кожної людини є своя доля, і бувають випадки, що вкрай необхідна допомога, і з ночівлею у тому числі. Саме для таких людей і створювався центр. І, звичайно, там мали жити й безхатченки. Але, якщо жителів мікрорайону така перспектива не влаштовує, то влада відповідно пішла їм назустріч і прийняла таке рішення.

Нагадаємо, минулої п’ятниці понад півсотні мешканців Вересневого провели акцію протесту проти створення у амбулаторії сімейної медицини притулку для безхатченків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачте, але на Вересневому і так повно п’яні. Це геть не фешенебельний район. Чим їм такий притулок заважатиме? То ж не бухати там будуть, а людям допомагати. Буде краще, коли зимою бомжі житимуть на теплотрасах і у під’їздах?
Відповісти
ага, а те що рядом школа, садок, дітей багато в мікрорайоні це нічого??? а так ще з всього Луцька будуть туди іти всякі люди... воно там треба???
Відповісти
І що?? причому тут діти до бомжів?? на Сахарному і так купа дурнів є, і чомусь ніхто на це увагу не звертає!! Люди там деградують кожної хвилини, злі, алкоголіки + купа наркоманів малолітніх. А вас хвилюють лише бідні люди, які не мають де жити! де логіка??!
Відповісти
Знаєш, "сусіде", твої слова трохи фашизмом попахують. Якщо район "не фешенебельний", то давай туди все поскидаємо...І центр для мігрантів, і психушку, і тубік, і шкірвен (до речі, раніше там він і був, - відновимо історичну справедливість!).. І хай там буде гетто, а ми собі у центрі будемо чисті-білі-пухнасті, бо "фешенебельні"...
Відповісти
щось не те що треба тебе зацепило!! Район деградує і так, і да.. це гадюшник.. а все через самих людей! нічого не роблять для свого блага.. і комусь не дають робити, щось на користь іншим. А як зроблять якийсь дитячий майданчик і т.д.. то ті уроди розвалять все через 2 дні. бо свині. і це факт! Тому смішно.. така дрібниця тебе зацепила.. ну брєд.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку буде марш фанів
25 листопад, 2013, 14:19
Мерія Луцька шукатиме нове місце для Центру безпритульних
25 листопад, 2013, 13:34