Що робитиме Євромайдан у Луцьку 26 листопада

Що робитиме Євромайдан у Луцьку 26 листопада
Організатори луцького Євромайдану не припиняють активну діяльність акції.

Так, 26 листопада о 12:00 розпочнеться Студентський мітинг.

О 13:00 стартує флешмоб «ЄС», а через годину - акції «Капсула часу», «Малюємо Україну разом!».

Вечірню програму Євромайдану заповнили показом фільму «Революція на граніті» (17:30), вуличним університетом (19:00) та виступом барда Володимира Пастушка (20:00)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Весьолая тусовочка.
Відповісти
є й організатори цього бардака...
Відповісти
Опа організатори??? ось тепер вір де правда ( казали самі люди вийшли за євро боротися а тепер і організатори цього зявилися тьху на вас....
Відповісти
Доброго дня, шановне товариство!
Я, як науковець, хочу сказати наступне. Соціальні процеси настільки складні, що завжди в них присутні дві сторони медалі. А якщо ще й не чиста рука, то навіть із Голодомору чи Холокосту витягне купу переваг і позитивних наслідків. Тому однозначності ніколи не досягти в соціумі. Вам (нам )вибирати, дороге паньство, чи хочемо ми дальше бачити в центрі монарха і його власні інтереси чи хочемо ми бачити в центрі людину і діяльність держави на благо людині. Адже депутат – це слуга народу. Хіба у нас так? Радше навпаки.
Шановні земляки, знову ж таки, з точки зору науковця. Метод математичної індукції говорить про те, якщо якесь явище виконується для (k=1, 2, 3, .......N), тобто виконується послідовно декілька разів, то роблять висновок, що це виконується взагалі (ґлобально). Згадайте, будь ласка, коли більший наш брат (зокрема, його влада, не так сам брат) були з нами на рівних, визнавали нас як націю , визнавали нашу мову і т.д. То який висновок з цього? Вибір за Вами. Мабуть, варто змінити свою траєкторію, спробувати ХОЧА БИ. Жити за попередніми переконаннями вже відомо до чого прийдемо, виходячи із столітніх спостережень.
Відповісти
Останні новини
Що робитиме Євромайдан у Луцьку 26 листопада
26 листопад, 2013, 07:55