У Луцьку студентів «політеху» не пустили на мітинг, - громадський активіст

У Луцьку студентів «політеху» не пустили на мітинг, - громадський активіст
На студентському Євромітингу могло б бути й більше учасників, - кажуть у "Батьківщині Молодій".

Як повідомив голова луцького осередку організації Роман Перванчук, ректорат Луцького національного технічного університету заборонив студентам відвідувати мітинг на підтримку Угоди про асоціацію з ЄС.

Відтак, завтра вранці студенти СНУ вирушать під стіни технічного університету, аби змусити спудеїв цього вузу вийти на вулицю та захистити своє право на європейське майбутнє.

«У СНУ, як і у львівських вузах, практикується така модель: студентам ставитимуть пропуски, але вважатимуть їх з поважної причини. Ганьба тим викладачам та ректорату, які не пускають студентів на Майдан!», - наголосив голова міської «молодіжки» Роман Перванчук.

До слова, у четвер, 28 листопада, луцькі студенти вирушать до обласної ради і напередодні позачергової сесії вимагатимуть від депутатів Волині звернутися до Верховної Ради, уряду та Президента підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 56
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Божидарник трус давно продався московським попам...
Відповісти
Я би радила притримати язик
Відповісти
вся сімя при ділі в нього там.гордіться.вічний ректор крепекій гаспадарник.
Відповісти
в вас там(сну. назва змінилась а лайно залишилось) не караще я точно знаю.
Відповісти
ще сашик про монголію написав.я політех закінчував 15 років назад.зоряна починала тяжкий трудовий путь а крашений синок твого босса ще там студентиком ходив.дуже посереднім..а таких .андонів як ти всюди хватає..брєжнєвці яким і 20 нема.батькі в селі свиней колять щоб ви тут "в люди" вибивались.а ви в шайби..а смоктати вам по спадку передалось..глубже в жо...начальника нирнути-то карєру зробити.а в анголі голод зараз..слава божидарникам та іншим крепкім гаспадарникам!
Відповісти
2004 - Божидарник був довіреною особою Януковича, а в 2010 р. Зоряна була довіреною особою Тимошенко, ніби то й навіть десь у списках Батьківщини висувалась, то де ж логіка? В яку корзину яйця не підкладуть - "курчат" не має. Холча й студенти могли б бути активнішими, о 14.00 їх на площі вже майже не було.
Відповісти
як то не має - а бути РЕКТОРОМ ВНЗ найдовше в Україні, то слабо ???
Міністрі скільки змінилося, а він всерівно РЕКТОР...
Відповісти
то так..
Відповісти
А може просто Технічний відрізняється від гуманітарного східно полісського більшим прагматизмом та ширшим баченням ситуації...
Відповісти
Бачу, у тебе проблеми не тільки з географією, з грамотністю (глчнь, як ти написав поліський),а й з розумінням прагматизму. В Божидарника тепло вже хоч подали до аудиторій? Чи мають подати за прагматизм? У СНУ студенти не мерзнутью
Відповісти
в наших аудиторіях ми теж не мерзнемо. і досить вам з вну технічний обговорювати на себе подивіться!!!
Відповісти
за хліб.підеш на роботу будеш харашо стучати-масла дасть.
Відповісти
харошо стучати будеш ти
Відповісти
в суть речей вникай а не випячуй свою бридку гордість за прохідну своєї розваленної шахти.
Відповісти
в нас ніхто не мерзне, в тебе застаріла інфа...
Відповісти
ще раніше .шапкі вдягайте!
Відповісти
з ЛНТУ хто хотів, той пішов!!не треба вже тут таке писати! на парах нас ніхто не тримав!
Відповісти
треба мітинги робити після пар!!! тоді ви побачите хто прийде за своїм бажанням!
Відповісти
не треба тут гнати на ЛНТУ всіх відпускали з пар, просто треба було підійти і попередити викладача!!
Відповісти
А ви пишете,що дітей на євромайдан не зганяли жодні політичні сили:)))Перванчук усім знайомим всі вуха прожужжав з євромайданом і просив сьогодні прийти.І там же сам бігав в слюнявчику і керував:))))
Відповісти
А ви думаєте студенти СНУ хочуть підтримати Україну??Та я впевнено можу сказати, що більшість з них просто таким чином прогулюють пари. Як можна говорити про відповідальність, якщо студенти не хочуть думати про свою майбутню освіту, а рвуться на "мітинги" і сидять в ЦУМі ??? Кому вони будуть потрібні в Європі без освіти??
Відповісти
я з цим згідна
Відповісти
"кажуть у "Батьківщині Молодій"
Партії - ГЕТЬ ЗВІДСИ!!!
Відповісти
Божидарнику давно місце не в вузі! На пенсію його де- факто! Бублики розмочені в чаї нехай чавкає !Пердунів старих на мило!
Відповісти
дивись щоб Вас на мило не спустили
Відповісти
чим він вам такий поганий?? нормальний ректор! і між іншим за свій поважний вік заслуговує поваги від всяких малолітніх засранців!!
Відповісти
доречі він все вкучі в політесі зараз тримає... як піде на пенсію, то всі почнуть в свою сторону рвати... капєц буде...
Відповісти
свого роду борис мєсний.без них ніяк.
Відповісти
Женіть стару гвардію на відпочинок!Спротив роблять-виносьте з кабінетів!ТІЛЬКИ ТАК!!!
Відповісти
Ви придурки, ніхто нікого в ЛНТУ не тримав
Відповісти
повністю згідна
Відповісти
Студентів з коледжу ТК ЛНТУ дирекція коледжу НЕ ПУСКАЄ на мітинг! Так повідомила Свірська Ірина Святославівна!!!
Відповісти
Я навчаюся в політехнічному і нас сьогодні відпустили на мітинг, ми навіть не просили, залежить від викладача...
Відповісти
".... Відтак, завтра вранці студенти СНУ вирушать під стіни технічного університету, аби змусити спудеїв цього вузу вийти на вулицю та захистити своє право на європейське майбутнє......"
Хай приходять буде на, що подивитись))) ото дурні))))
Відповісти
"Відтак, завтра вранці студенти СНУ вирушать під стіни технічного університету, аби ЗМУСИТИ спудеїв цього вузу вийти на вулицю та захистити своє право на європейське майбутнє."
Мене цікавить Ваше "змусити"! обгрунтуйте, будь ласка
Відповісти
ніхто нас на парах не тримав хто хотів той пішов
Відповісти
Мені цікаво хто кого буде ЗМУШУВАТИ))
Відповісти
шановні студенти СНУ, ви ніяк не змусите студентів ЛНТУ піти на майдан, адже це вже кожен особисто рішає кому й куди в даний час йти, ви б краще замість того щоб йти під стіни ЛНТУ, сходіть в свій університет і посидіть на парах, освіта вам лишньою не буде!!!
Відповісти
правильно
Відповісти
Вибачте шановні студенти ЛНТУ...Випускники СНУ більш потрібні Європі ніж ви і якщо ви не знали то в СНУ дипломи видають європейського стандарту, безліч програм обміну, тісні відносини з університетами країн Європи, а ваш "Пужедарнік" не зробив "ніх*я" для студентів ЛНТУ. І тим не менше студенти СНУ вони мають надію що щось може змінитися і роблять щось для змін, а ви сидете в лабораторіях і боксах і "бухаєте, хапаєте" і чекаєте що вам все просто з неба звалиться!!! Вибачте звісно якщо я цим повідомлення принизив когось, за правду не ображаються!
Відповісти
Шановний "студенте"! А скажіть будь ласка, як ви можете стверджувати, що наші студенти "хапають і бухають" у лабораторіях, коли ви там не навчаєтесь?
У нас досить багато різних програм обміну, де НАШІ також можуть навчатись та здобувати вищу освіту, а також тісні стосунки з Польщею, Німеччиною, Англією...
Так, у ВАС краще, хм, можливо, але враховуючи той факт, що СНУ майже вдвічі старший і що йому виділили найкращі будівлі у Луцьку, а нам потрібно було все починати з нуля, то наш ректор зробив величезний внесок для СВОЇХ студентів
Відтак, не говоріть того, про що не знаєте і дивіться спочатку на СЕБЕ! Не потрібно переходити на особистості, краще думайте про ЄС.
Відповісти
P.S. Сумніваюсь, що Європа захоче бачити таких "культурних" та "грамотних" випускників, як Ви ;)
Відповісти
Cтудент, виходячи із ваших слів: "Випускники СНУ більш потрібні Європі ніж ви...", виникає питання, тоді чому завтра студенти СНУ йдуть до ЛНТУ замушувати наших студентів йти на мітинг, якщо вони, не те що ви, Європі не потрібні !!?
Відповісти
Дорогий студенте, як мило, бачу СНУсівську натуру. Давайте про диплом: можете ним підтертися, до дупи він хібащо) одна назва помінялася, а мови то!
Ще одне: і що студенти СНУ роблять для змін? прогулюють пари? так... зміни будуть... деградація тільки! Перш за все потрібно думати за себе, адже ми майбутнє України. А те що ти прогулюєш пари - нічого в підсумку не змінить.
Тим паче, народ СНУ зібрався тільки під час пар, коли можна було прогуляти. а чому ж надалі там ніхто не залишився?
Так, знаєш, краще ми будемо сидіти "в лабораторіях і боксах", але толк від нас буде більший.
Відповісти
Ото вже хтось собі придумав протиставити студентів один проти одного. Не вийде. І там і там нормальні молоді люди. І не треба робити цих бездарних провокацій. Хоча не важко догадатись "звідки ноги ростуть".
Відповісти
Студенти!
Ви б краще поки згуртовані, присадили викладачів які вимагають хабарі. Повірте саме зараз ви можете добитися дуже багато. І ці протестні акції не пройшли особисто для Вас дарма.
Плюс це ще один реальний крок до європейських цінностей.
Завжди потрібно боротись не за абстактні, а за реальні речі. Тоді буде результат.
Бо диплом за хабар це лише шматок пластику. Бачив я в роботі липових червонодипломників. Їх навіть по блату довго на роботі не тримають ...
Відповісти
Як ви все так чітко знаєте про ЛНТУ, не вчившись в ньому))) Аж цікаво)) За все навчання не копійки нікому не дав і ще на стипендії...Майте собі європейський зразок, а ми маємо технічну освіту, яка має більший попит ніж гуМнітарій)) ЛНТУ має дуже хороші відносини з університетами Німеччини, Польщі, Англії і ще декілька, не буду уточняти, де постійно іде обмін студентами.. Про те як в вас вказують з деканату на те, скільки має залишитись державників - я знаю з уст ваших же побратимів, СНУ))) Казали, що Ваш Географічний не виходив, бо їх не впускали і з ганьбою маса людей обзивала декана географічного.. Це настільки нетолерантно, що соромно показувати Вас Європі)
Відповісти
Так про яку Європу може бути мова!? Ви хочете зібратися всією Україною на мітингах і добитися чогось? Так Ви не можете знайти спільну мову в цих коментарях! починаєте один на одного "гнати"! СОРОМ! Про яке майбутнє Ви говорите???
Відповісти
догогі студенти ! вся мета даного мітингу була в тому щоб достукатись до нашої високопоставленої влади , щоб вона нас почула ! а в результаті чиєсь подачі студенти сну і лнту були "натравлені" одні на одних!!! всі студенти мають обєднатись ,а не обливати один одно брудом!!!! схаменіться!!
Відповісти
повністю згідна з вами!
Відповісти
Студентів Луцького НТУ ніхто не тримав: "хочете йти - ідіть, але не на парах, бо за пропуски будете відповідати. А стояти на мітингу чи ні - це ваше конституційне право." Ось як стояло питання в Політесі.
Шановні організатори мітингу! Не варто за рахунок студентів вирішувати свої політичні проблеми!!! Мітинги можна проводити після пар! Он після обіду на майдані вже майже нікого не було, чого ви не залучали студентів в другій половині дня??? Забезпечуєте собі явку таким чином? Бо ж студенту не треба багато: варто пообіцяти прогули, що не будуть зараховуватись. У вас якісь неправильні лозунги: "Студент, прогулюй пари!". Що це за дурня?
можна ці питання вирішити і не порушуючи навчального процесу!!!

П.С. А на Божидарніка немає чого наганяти! Якби не він то і університету не було б!!! І дуже прошу студентів СНУ, не треба поливати брудом Політех, у вас у самих проблем достатньо, розберіться зі своїми, а тоді про наші говоріть!!!
Відповісти
видно майбутнє країни)))
Головне достукатись до президента і змусити його підписати!!!
Відповісти
Ну підпишуть зараз? Ну потім не волайте що нема, або затримують стипендії, зарплати і пенсії вашим батькам і бабусям...! Потім новий Майдан будете збирати? Тільки вже до Брюселю будете їхати!:)
Відповісти
пісня для вас від ще одного супер ректора!скачи полішуче http://www.youtube.com/watch?v=ODncqKOq1Lg
Відповісти
Це все брехня, що в статті пише!
Студентам ніхто, нічого не забороняв! Вони мали своє право і робили що хотіли. І не потрібно обсирати ЛНТУ і Божидарніка!Те що ви навчається в іншому закладі, це не означає, що ви можете так просто обсирати інший, що він гірший і т.д. Навчаєтеся в іншому закладі, то навчайтеся і трохі притримайте свої язики!!!
Відповісти
ВИЗВОЛІТЬ КОЛЕДЖ НА КИЇВСЬКІЙ!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку студентів «політеху» не пустили на мітинг, - громадський активіст
26 листопад, 2013, 15:02