Луцькі студенти влаштували марш і вимагали у депутатів підтримати європейський вибір. ФОТО

Луцькі студенти влаштували марш і вимагали у депутатів підтримати європейський вибір. ФОТО
Близько тисячі луцьких студентів вранці 28 листопада влаштувала ходу від Театрального майдану до Київської площі.

Цього дня на 10:00 була призначена позачергова сесія Волинської обласної ради, на якій депутати мали висловили свою позицію щодо призупинення процесу підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Молодь разом з громадськими діячами та політиками, опозиційними депутатами пройшла проспектом Волі. Ходу супроводжували правоохоронці, рух транспорту на центральному проспекті майже на годину перекрили.

Люди, що зібралися на акцію, вигукували патріотичні та проєвропейські гасла: «Студент, не будь байдужим!», «Студенти за ЄС!», «Україна, Європа – єдині!», «Молода нація за євроінтеграцію», «Україна – це Європа!», «Луцьк – європейське місто!», «Ми європейці, а не азіати!». Лунало навіть гасло «Міліція з народом».

Проходячи повз Східноєвропейський університет, Педагогічний коледж і Коледж технологій, бізнесу та права, активісти зупинялися і закликали студентів виходити на протест. При цьому вигукували: «Хто не вийшов – той москаль!».



Прийшовши під стіни Волинської облдержадміністрації, молодь спершу проскандувала: «Чорні брови, карі очі! Ми до Путіна не хочем!». Понад два десятки мітингувальників пішли в сесійний зал до депутатів, решта лишилася вимагати євроінтеграції на вулиці.

Однак депутати Волиньради зірвали євроінтеграційну сесію, частина з них не з’явилася.

ЧИТАТИ ВСІ НОВИНИ ПРО ЄВРОМАЙДАН У ЛУЦЬКУ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я важаю що на таких акціях немає бути політики! І так заявляють активісти євромайдану! Отож, нехай ті хто організовує євромайдан напишуть звернення до студентів про те що протягом трьох років вони небудуть балатуватися в депутати (тобто Москвич Майя, Пащенко Володимир). Якщо вони цього не зроблять значить вони використовують студентів щоб "розкрутити" свою персону. Значить вони брехуни!
Відповісти
Я надіюсь сьогонді почую таку заяву намайдані!??? Це вже цікаво.
Відповісти
А чому тіки двоє: Москвич і Пащенко?
Відповісти
А що ще хтось є? Всі інші для підтанцовки, піджеї і небільше, тільки гасла кричати уміють..... нажаль.....
Відповісти
Ну впринципі так, згадати по прізвищах ще когось неможу. Тоді чекаємо звернення двох ...
Відповісти
Не піду в політику
Не буду депутатом
Буду з народом!
Скажу на майдані!
Слава УкраЇні!
Відповісти
Поважаю таку позицію! Пащенко лідер Євромайдану! Вже іду до Вас!!!
Відповісти
Повага! Героям слава!
Відповісти
Шановний Володимире, Ви розумієте, що має бути один лідер інакше не буде дисципліни, тому очольте цей процес повністю. Політики відмежувались. Я вірю у Вас! Слава Україні!
Відповісти
Палата №6!!!
Відповісти
осьо патріот намалювався, буду з народом) та будь, цього тобі ніхто не забороняє робити, тільки жаль що люди розуміють коли їм потрібно бути з народом в ситуаціях революційних чи коли себе можна піарити, типу я хороший всі погані ! у мене питання а де ти Володя був до цього....( мітингу) не з народом?
Відповісти
Абсолютно вірно!
Відповісти
Сьогодні у стінах СНУ ім. Л.Українки відбувається розкол Євромайдану!!! Замість того щоб долучитись до маршу на обласну раду(де не було жодного партійного гасла чи прапора), адміністрація вищу організовує свій паралельний мітинг-клон з метою розпорошення сил мітигувальників. Щановні активісти студради і профкому СНУ, не ведіться... майте свою голову на плечах!!!...
Відповісти
Жодного партійного гасла???Кого ви дурите?А хто попереду колонни?Гузь,Григоренко,Шиба,(БЮТ),Перванчук(Батьківщина молода). Правильно зробили діти з СНУ,що з вами,козлами не пішли.
Відповісти
А мітингувальники що, мали гнати в плечі партійників??? я йшов в колоні і мені було всерівно хто там йде попереду!!!
мітинг для всіх бажаючих!!! вам хтось не давав йти попереду колони???? казав що це місце партійників??? ні!!!
Відповісти
"Проходячи повз Східноєвропейський університет, Педагогічний коледж і Коледж технологій, бізнесу та права, активісти зупинялися і закликали студентів виходити на протест. При цьому вигукували: «Хто не вийшов – той москаль!»."
А ті,хто вийшов на цю прогулянку виходить ПІДГУЗНИКИ???:)))Розумні люди стадами не ходять,це ще Епікур колись сказав:)А тут,у цьому стаді що ми бачимо хіба є розумні???:)
Відповісти
Да молодь! У вас "світле" майбутнє з тими ото що на 2-му фото!!!:) Співчувію!!!:(
Відповісти
З Вашим "співчувію" нічого хорошого у вашому житті теж не буде!!!
Відповісти
Студенти не йдіть під чиїмись гаслами і не слухайте Шевчик Настю. Такі як вона тільки на чиїхось інтересах роблять собі кар’єру. Це людина Клімчука яка робить доноси на все що планують студенти.
Відповісти
в Луцьку вже Еуропа чи ще ні?
Відповісти
Дурєпа у Луцьку є і буде з такими "підходами"!:(
Відповісти
Ні - жопа!:)
Відповісти
ГАНЬБА шевчик!!!Робимо перевибори!!! вона не гідна очолювати студентську раду Волині .Ганьба
Відповісти
Шевчик ти холоднокровна без почутів людина. Ти вже і в профком СНУ собі привласнюєш.
Відповісти
Представники адміністрації канцлера Німеччини Ангели Меркель, коментуючи європейсько-українські перспективи підкреслили, що "програма "Східного партнерства" є самостійним інструментом розвитку відносин з нашими східними сусідами, і цією програмою однозначно не передбачена перспектива членства в ЄС", - повідомила одна з найстаріших медіакомпаній ФРН Deutsche Welle (Німецька Хвиля). То за які європи деякі студенти з владною оппозицією списи ламають?
Відповісти
Прочитав я коментарі. Скажу так. Ніяких розколів не буде.Навіть не надійтесь. Те, що політики з народом - це добре. Но це не значить, що всіх політиків допустять до подальших дій. Головне, що у людей є ціль. І чим більше людей - тим краще. ! Слава Україні ! Студенти молодці !
Відповісти
Zombie-Mode какой-то..... ))))

Самое забавное, что НИ ОДИН ИЗ НИХ, как, впрочем, и из тех, кто их "организовывает" не читал ДОГОВОРА ПРО АССОЦИАЦИЮ ! ))))))))
Відповісти
За повідомленнням BBC 7 листопада Європейський суд постановив, що геї, які стикаються з ризиком позбавлення волі, мають підстави просити притулку в країнах Європейського Союзу. Суд виніс таку постанову у відповідь на питання Нідерландів про те, чи можуть гомосексуали, вважатися до переслідуваних груп. Суд відповів на це питання ствердно.

Таким чином, усі хто рвуть попу за Європу можуть, спустивши для очевидності нижче колін штани, отримати притулок в ЄС. А там, за пару-тройку років і зірчасте громадянство. І от, що цікаво: у березні голландський верховний суд звертався до ЄС з проханням докладніше роз'яснити «методи оцінки достовірності заявленої сексуальної орієнтації». Але це питання залишається неясним досі.
Відповісти
А ось вам і вибір!!!

Глава Европарламента сказал, что думает о ситуации Украина-ЕС:
Отказ Украины от ассоциации с Евросоюзом связан, среди прочего, с недостаточной готовностью ЕС оказать этой стране необходимую помощь. С такой оценкой выступил сегодня председатель Европарламента Мартин Шульц.
«Полагаю, что мы недооценили драматизм внутриполитической ситуации в Украине», — заявил он в интервью радиостанции «Дойчландфунк». По его мнению, «Украина в экономическом и, прежде всего, в финансовом отношении находится в глубочайшем кризисе с момента установления демократии».
«Им срочно необходимы деньги, они настоятельно нуждаются в надежном газоснабжении», — сказал глава Европарламента.
С его точки зрения, Евросоюз не был готов оказать помощь Киеву в такой степени, как Россия.

«Помогать государствам, находящимся в кризисе, в Европе не особенно популярно», — отметил Мартин Шульц.
«А Украина получает, если посмотреть на предложения из Москвы, краткосрочную помощь, которую мы, европейцы, в этой форме не можем или не хотим предоставить и это является одной из причин, по которой правительство Украины, находясь под этим гигантским давлением, в конце концов решилось на кооперацию с Россией», — пояснил он.
_________________________
Європа вже зрозуміла що до чого, а ви і надалі водіть "хороводи"!!!
Відповісти
P.S.
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/15853682/?frommail=1
Відповісти
Студенти, йдіть краще на пари... А то дурнями й залишитесь.
Відповісти
даунята,знову гузю і іншим мудакам вірять)
Відповісти
Ті студенти дійсно не читаючи документи не знаючи дісно внутрішнього становища в державі лізуть під колеса. Такі дурепи як Шевчик тільки біля СНУ промови робить а не біля ОДА. Спочатку владу поміняти потрібно а не в Європу лізти. Ато підпишуть і заспокояться а умови не виконають з Євросоюзом і в жопі потім будим назат вернемося.
Відповісти
У 2004-му вже владу міняли, а на майданах всі ті ж "обличчя", то звіняйте - це вже проходили! Нам такого не потрібно!!!
Відповісти
діти ви молодці.не слухайте штрейхбрехерів.Ім головне забрати від вас людей досвідчених і вони запроста вас розсварять і обдурять.Аненти КГБ між вами.Про це памятайте завжди.влада з агентами.спочатку зварять кашу, а потім розженуть майдан і ви нічого не виборете.
Відповісти
Останні новини
Луцькі студенти влаштували марш і вимагали у депутатів підтримати європейський вибір. ФОТО
28 листопад, 2013, 11:23