У кривавому побоїщі в Києві міг брати участь волинський «Беркут», – депутат. ВІДЕО

У кривавому побоїщі в Києві міг брати участь волинський «Беркут», – депутат. ВІДЕО
Депутат Луцької міської ради, керівник міського осередку ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко (на фото) каже, що у кривавому побоїщі в Києві могли брати участь волинські беркутівці.

Про це він заявив під час народного віче у Луцьку 1 грудня.

Виступаючи зі сцени, Григоренко запропонував рішенням віче перейменувати Партію регіонів на Партію донецьких окупантів. Люди депутата підтримали.

Також Сергій Григоренко закликав піти з Партії регіонів усіх чотирьох депутатів Луцькради: Івана Смоленга, Тетяну Дементьєву, Ірину Комлик та Андрія Разумовського.

«В принципі вони нормальні люди, волиняни. Помилково там опинилися. Тому давайте звернемося до цих колег, щоб вони, так як Богословська й інші, порвали з Партією донецьких окупантів, припинили існування фракції партії донецьких окупантів у Луцькій міській раді. І цим надали підтримку Майдану», – заявив депутат.

Крім того, Сергій Григоренко повідомив, що волинський «Беркут» міг бути учасником кривавих подій у Києві.

«Депутат від Батьківщини Геннадій Москаль заявив, що серед беркутівців, які били людей на Майдані, можливо, був волинський «Беркут». А ми ще не чули позицію волинського «Беркуту». Відмовився їхати львівський «Беркут», вінницький, тернопільський, івано-франківський, закарпатський. Луцький «Беркут», можливо, був», – зауважив депутат.

Тому він разом з колегами звернеться до начальника волинської міліції, аби він спростував чи підтвердив цю інформацію.

«Ви вже тепер не «Беркут», ви – падальщики, грифи, які, як трупи, пожирають дітей революції. «Беркуту» ганьба! Нам не потрібна така міліція», – виголосив політик, закликавши волинський «Беркут» охороняти людей на луцькому майдані, або взагалі «звільнитися з лав цієї ганебної організації».

Також Сергій Григоренко повідомив, що волинська Державтоінспекція тисне на перевізників.

«Ганебна волинська ДАІ продовжує тиснути на волинських перевізників. Ми хотіли організувати людей на Київ. Але до перевізників приходять інспектори ДАІ, переписують номери всіх бусів і погрожують, що якщо хоча б один бус виїде за межі Волині, то позбавлять ліцензії», – заявив він і додав, що при потребі небайдужі пікетуватимуть обласне і міське управління ДАІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
упасти місяць на землю...
Відповісти
Висовуватись на трибуну і казати "може" - це підло і низько для депутата! Дізнайся, а тоді йди й каже правду! Ну де вас придурків стільки набралось?
Відповісти
Я б тобі дав на все життя запамятав, козел
Відповісти
треба всі всі списки оціх виступаючих зберегти. через пів року не так заспівають
Відповісти
Знайомі усі лица падальщиків, завтра в Україні оголосять надзвичайний стан, а всі ці падальщики за антидержавний переворот будуть на лаві підсудних ....
Відповісти
На ВолиньПост ,як і на других сайтай працює команда продажних владі півників.Народ,ігноруйте цю падаль.
Відповісти
Вот только «самый чАстный» телеканал показал только ту часть, которая была ему выгодна. Тщательно вырезали все кадры, где проявляют активность молодчики в масках, оставив только «сцены жестокости милиции».
Опять же, если посмотреть пятничный эфир Шустера, то становится очевидно, что Шустер был в курсе планировавшихся событий и являлся активным участником процесса.
Складывайте 1+1+1+1. Савик Шустер и Мустафа Найем являются друзьями. Оба они «не спали до 4 утра» накануне. Найем затеял «евромайдан». Шустер работает на «Интере». «Интер» принадлежит Фирташу и Левочкину. Богословская и Жвания депутаты Фирташа. Фирташ в сговоре с Левочкиным. Левочкин дал команду разогнать евромайдан, а потом сам же осудил это и перебежал в стан оппозиции. Той самой, которой выгоден разгон евромайдана (а больше никому не выгодно!) и которая позволила его разогнать.
Как говорил Дарт Вейдер, «Круг замкнулся, старик». Если вам до сих пор не очевидно, кто виновен в разгоне евромайдана, то я уже не знаю, чем вам можно помочь.
Відповісти
Нехай спочатку віддасть свій а/м "Хонда" в бюджет міста Луцьк, а тоді говорить про ПРАВДУ.
Це дерибанщик земельних ділянок і підлота-дивиться в очі і сміється.
Відповісти
Має штат підбріхувачів, які тільки те і роблять, що пишуть коментарі. Лучан не обдуриш-їдь в Італію, де був.
Там і БРЕШИ.
Відповісти
Клоун!
Відповісти
Останні новини
У кривавому побоїщі в Києві міг брати участь волинський «Беркут», – депутат. ВІДЕО
01 грудень, 2013, 15:25
Відео штурму мерії Києва
01 грудень, 2013, 15:12