Корчинський втік до Чечні, - ЗМІ

Корчинський втік до Чечні, - ЗМІ
Дмитро Корчинський, лідер скандальної партії "Братство", нині перебуває в Чечні, - повідомляють українські ЗМІ.

У вівторок, 3 грудня, Корчинський перетнув україно-російський кордон, - пише ТСН з посилання на джерела інформації в МВС.

Раніше Корчинського оголосили в розшук. Його звинувачують в організації масових заворушень на Банковій, коли штурмували Адміністрацію президента.

У МВС не виключають, що Корчинський і був організатором штурму. Раніше повідомили, що Корчинський виїхав до Росії після штурму на Банковій. Після цього він не виходить на зв'язок.

Потім сам Корчинський на своїй сторінці у Facebook заперечив цю інформацію.

"Де б я не хотів ховатися від української в'язниці, так це в грозненській. В Росії на мене вже багато років заведена кримінальна справа", - зазначив політик.

На прес-конференції його дружина Оксана Корчинська переконувала, що її чоловік - невинуватий і був лише свідком штурму. А хлопці, які штурмували Адміністрацію президента – це молоді романтики.

Дружина звернулась до українців і просила не таврувати ганьбою активістів штурму.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в ЧеСні?
Відповісти
"невинуватий" - що за Полішучізм?
Якщо ви цитуєте розмовні слова його дружини - то пишіть цитату в ЛАпках....а так.....
Відповісти
Ця ПРоститутка корчинський давно повинна бути на нарах.
Відповісти
Це жарт? Я знаю про те, що Корчинський не може туди поїхати з тієї простої причини, що коли закінчував там службу вбив чеченців, а це означає, що Чечня - це місце де смерть його наздожене швидко, варто тільки переступити однією ногою за кордон. Та й навіщо йому бігти, якщо він не винен ні в чому? Події на Банковій не були заплановані і організовані кимось. Люди самі йшли туди. Це я вже точно знаю. Сама там була.
Відповісти
Що тіки про Корчинскьго ще не видумали. І що він організатор і що він то в Чечні, то в Росії. В нього мабуть і за часів розквіту Братства такого піару ніколи не було, не те що зараз. Ось що значить коли репутація не пішла на користь. Йшов србі разом з усіма, а в решті решт винним опинився.
Відповісти