Угоду з Москвою підпишуть уже 17 грудня, - Яценюк. ВІДЕО

Угоду з Москвою підпишуть уже 17 грудня, - Яценюк. ВІДЕО
Лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Арсеній Яценюк стверджує, що 17 грудня Віктор Янукович планує підписати угоду з Росією про вступ України в Митний союз.

Яценюк повідомив, що цю інформацію отримав з власних джерел, більше того, угоду вже підготовлено і парафовано, пише ТСН.

Водночас лідер "Батьківщини" стверджує, що повноважень підписувати такий договір у президента немає, а Верховна Рада не ратифікує таку угоду.

"Будь-яке підписання угод про формування нового Радянського Союзу - це розкол країни. І це зовсім інший Майдан, ніж той, який є сьогодні", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, у Москві запевняють, що на зустрічі в Сочі президенти Росії і України Володимир Путін і Віктор Янукович не обговорювали питання приєднання України до Митного союзу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тримав Кролика в спідній кишені...Все, миршаве, знає...
Відповісти
Забавный, КролеГ ))) - Чего только не сделаешь, чтобы не стали всплывать забавные подробности биографии и особенно - его "головокружительной" карьеры.

Думается, что в преддверие пРезидентских выборов 2015 года многие ещё успеют прозреть, узнав откуда у этого "вундеркинда" растут "ноги" и что стоит за этим "разводом" украинцев под названием "европейская интеграция" ))))
Відповісти
Як хочеш щоб твої тексти сприймали волиняки - пиши українською.
Відповісти
Щось я яцика ніяк неможу зрозуміти ще зранку на трибуні лепетав аж піна з рота йшла, що усьо янукович ПІДПИСАВ а тут читаю і дивлюсь що виявляється злякався і не підписав але має підписати 17 щось я думаю що хтось по піж...є...
Відповісти
Яцик розводіло ти хрєнов пропади а бо згною тебе як вшу...
Відповісти
Шо нібудь,МАЙДАНУТІ із за вас пенсії та виплати по допомозі за доглядом дитини затримують, не харьте вже розходьтеся по домівках клоуни(
Відповісти
Одні проплачені коментарі))) І смішно, і сумно
Відповісти
ну и сколько скажи не стыдись ,?ПО ДРУГОМУ ЛЮДИ ДУМАТИ не можуть так пилипе
Відповісти
Останні новини
Угоду з Москвою підпишуть уже 17 грудня, - Яценюк. ВІДЕО
07 грудень, 2013, 16:45