Водій та пішохід не поділили дороги: міліція думає, хто винен

Водій та пішохід не поділили дороги: міліція думає, хто винен
У селі Видричі Камінь-Каширського району стався конфлікт між водієм та пішоходом, у якому міліція не може знайти винних.

Про подію, яка сталася після вихідних, розповіли у СЗГ УМВС України у Волинській області.

26-річний Ігор – мешканець Видрич – розповів, що невідомий водій, рухаючись автомобілем «БМВ», зачепив його боковим дзеркалом. Після цього, за словами Ігоря, водій вийшов із авто і зробив по заявнику кілька пострілів із пристрою травматичної дії.

Потерпілий пояснив, що цього вечора він ішов дорогою сполученням Камінь-Каширський-Луцьк. Позаду почув характерний звук автомобіля, відтак зійшов на узбіччя, аби водій зміг безперешкодно рухатися далі.

Однак коли авто наблизилося до нього, Ігор відчув удар: таким чином водій зачепив його боковим дзеркалом машини, від чого те зігнулося.

Після цього, каже Ігор, чоловік вийшов із «БМВ», та замість того, щоб вибачитися, здійснив по ньому декілька пострілів із пістолета травматичної дії і поїхав далі.

Тим часом 38-річний водій «БМВ» лучанин Володимир розповідає іншу історію.

Він не заперечує, що цього вечора справді їхав своїм автомобілем додому. Рухаючись у згаданому селі, на дорозі він побачив п’яного чоловіка. Хлопець «петляв» проїзною частиною шляху.

Водій пригальмував, посигналив перехожому та блимнув декілька разів фарами. Хлопець натомість показав йому непристойний жест. Володимир вирішив таки об’їхати збудженого чоловіка, однак, здійснюючи маневр, почув удар по машині.

Коли лучанин вийшов із авто, побачив, що бокове дзеркало складене. В цей час до нього підійшов агресивно налаштований пішохід і почав розмахувати кулаками.

Володимир мав при собі травматичний пістолет, тож вирішив ним скористатися, аби налякати молодика. Діставши пістолет, він попередив, що буде стріляти, а відтак зробив кілька пострілів вгору.

Однак це не зупинило Ігоря. Під час шарпанини Володимир вдарив противника рукояткою зброї по голові. Але чоловік запевняє, що безпосередньо по нападнику не стріляв.

Нині правоохоронці намагаються зрозуміти, хто з них каже правду. До того ж, крім потерпілого та підозрюваного, свідків цієї пригоди немає.

Щоправда, в салоні авто була дружина Володимира, яка, звісно, підтримує покази свого чоловіка. Згодом усі крапки над «і» у цій справі поставить слідство та суд. Триває перевірка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, в якому стані були обоє"птерпілих" коли давали пояснення в міліціЇ?
Відповісти
Останні новини
Водій та пішохід не поділили дороги: міліція думає, хто винен
14 березень, 2012, 15:21