Чемпіонка Європи отримала квартиру в Луцьку

Чемпіонка Європи отримала квартиру в Луцьку
Дворазова чемпіонка Європи з вільної боротьби, волинянка Юлія Остапчук із Ковеля стала лучанкою – видатній спортсменці влада подарувала квартиру за спортивні звитяги.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Вшанування волинянки-спортсменки відбулося в ОДА з нагоди останніх спортивних досягнень майстра спорту міжнародного класу Юлії Остапчук. Адже нещодавно в сербському Белграді борчиня стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби. Юлія здолала титулованих спортсменів зі Швеції, Туреччини, Азербайджану. У фіналі перемогла росіянку.

У подяку за спортивні досягнення волинянки голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха вручив Юлії ордер на квартиру, загальною площею 58 квадратних метрів на вулиці Чорновола 44.

Від благодійного фонду «Рідна Волинь» Бориса Клімчука спортсменка отримала грошову допомогу.

За совами щасливої спортсменки, нині вона готується до першого ліцензійного олімпійського турніру, який відбудеться в Болгарії з 20 по 23 квітня 2012 року.

Довідка

Юлія Остапчук народилася 26 вересня 1989 року в Ковелі. У 2000-му році розпочала займатись вільною боротьбою в ДЮСШ «Спартак» міста залізничників.

Нині - студентка Львівського інституту фізичної культури.

У 2004 році спортсменці було присвоєно звання «Майстер спорту України», у 2005-му – переможниця чемпіонату Європи. У 2006 році – отримала звання «Майстер спорту України міжнародного класу».

За підсумками 2007 року Юлія стала кращою спортсменкою у рейтингу серед жінок за результатами виступу на офіційних Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

У 2008 році на ХХІХ Олімпійських іграх в Пекіні зайняла 11 місце. У 2011-му – чемпіонка Європи в місті Дортмунд, а в 2012-му – чемпіонка Європи в Белграді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чемпіонка Європи отримала квартиру в Луцьку
14 березень, 2012, 15:51