ФК «Карпати» посварилися з «Шахтарем» через волинянина

ФК «Карпати» посварилися з «Шахтарем» через волинянина
Генеральний директор львівських «Карпат» Ігор Дедишин звинуватив донецький «Шахтар» в недотримані домовленостей у питанні оренди волинянина Артема Федецького – львів’яни пригрозили «гірникам» повним розривом відносин.

Про це інформує Проспорт.

«Ми були готові розірвати орендну угоду Федецького, проте Артем не захотів повертатися в «Шахтар». Ситуацію з футболістом спровокувала в першу чергу поведінка «гірників», які заявляли, що нібито дбають про інтереси гравця. А насправді не висували жодної конструктивної пропозиції по врегулюванню питання.

Ми це вже проходили: у ситуації з Кожановим «Шахтар» в односторонньому порядку грубо порушив умови контракту футболістом. А минулого літа з легкої руки донецького клубу поза заявки «Карпат» опинився той же Федецький.

Розумію, що багатьом не подобається наша принципова позиція по відстоюванню інтересів клубу. Але ми ніколи не керувалися емоціями, а говорили лише мовою фактів і документів. А «Шахтар» за весь період, поки питання з Федецьким було відкритим, ні разу не оприлюднив своєї позиції. Великі клуби так не роблять, не нехтують інтересами гравця.

Пану Палкіну ну я б порадив дотримуватися домовленостей. Якщо «гірники» не зроблять відповідних висновків і будуть продовжувати себе так поводити, то ми залишаємо за собою право припинити будь-які відносини з донецьким клубом», - заявив Дедишин.

За його словами, він поважає позицію Федецького, який останнім часом кардинально змінив свою поведінку і хоче грати за «Карпати» після закінчення оренди.

«Сподіваюся, він тепер докладе максимум зусиль, щоб повернути статус одного з лідерів команди. А в бійцівських якостях Федецького ніхто й не сумнівався. В іншому випадку повернення Артема до основного складу було би неможливим. Важливу роль зіграв і той факт, що Федецький дав слово львівським уболівальникам: після повернення влітку в «Шахтар» він буде наполягати перед керівництвом «гірників» на продовженні виступу за «Карпати». Вважаю Артема професіоналом, який слів на вітер не кидає. Тому клуб і пішов йому назустріч», - додав Дедишин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ФК «Карпати» посварилися з «Шахтарем» через волинянина
15 березень, 2012, 12:17