На Волині засудили компанію ґвалтівників

На Волині засудили компанію ґвалтівників
Групу юнаків із Любешівського району засудили за зґвалтування неповнолітньої односельчанки: одному хлопцеві дали 9 років, двом іншим – по 8 і ще одному – 7 років ув’язнення.

Про подію, яка відбулася в одному з сіл, розташованому біля кордону з Білоруссю, на День молоді, розповідає Вісник + К.

Постраждала – 16-річна Настя – того вечора розважалася на дискотеці у місцевому клубі, а потому у компанії 16- і 17-річних хлопців пішла ще й «на хату».

Хата належала бабі одного з хлопців – Федору К., але там ніхто не мешкав.

Спочатку усі пили вино й самогон і розважалися. Потім поділилися на «пари»: Рая з Ігорем пішли в кімнату, а Настя з трьома хлопцями лишилася на кухні.

Спочатку 16-річний Федір «по-доброму» спонукав дівчину до сексу, а коли вона відмовилася і після погроз, закликав на допомогу приятелів.

З дівчини знущалися усі троє аж до світанку. А згодом долучився ще й кавалер Раї, яка, поспостерігавши за тим, що діється, пішла кудись.

Тим часом Настин батько безуспішно шукав дочку, об’їздивши автомобілем усе село. Вже як розвиднилося – натрапив на неї, заплакану, біля клубу.

Вона відразу все йому розповіла, назвавши прізвища й імена ґвалтівників.

Батько негайно заявив у міліцію, а дочку відвіз на судово-медичну експертизу.

Того ж дня правоохоронці усіх чотирьох і затримали. Цікаво, що до їхньої компанії потрапив і один іноземець – білорус, який приїхав погостювати до рідні.

У цій справі відбулося кілька судів, а остаточну крапку поставив апеляційний: заводій компанії Федір Ч. отримав дев’ять років позбавлення волі, двоє його помічників – по вісім, «господар» же хати Федір К. – сім років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині засудили компанію ґвалтівників
15 березень, 2012, 12:33